Ghiveci cu cartofi şi varză - de post

de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post, 10 Apr 2012 | 11533 vizualizari

 

Ghiveciul acesta "s-a născut" în urma valorificării legumeler rămase prin frigider.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cartofi;
  • 1/4 varză;
  • 1 morcov;
  • 1/2 ţelină;
  • 2 cepe;
  • 3-4 lg zarzavat (roşii + verdeaţă);
  • 2 lg bulion;
  • 1 lgţ cimbru;
  • 1/2 lgţ chili;
  • 2 foi de dafin pătrunjel;
  • ulei de floarea soarelui;
  • sare;
  • piper.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu cartofi şi varză - de post:

Se căleşte ceapa. 

Se adaugă morcovii, ţelina apoi cartofii tăiaţi cuburi şi varza (tocată măricel).

Se adaugă zarzavatul, bulionul.

Se toarnă 2 căni cu apă caldă.

Se condimentează cu  sare, cimbru, chili, foi de dafin, piper.

Se fierbe la foc mic.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu cartofi şi varză - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]