Gogosari murati

de Zamfira in Muraturi, 14 Sep 2012 | 15668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg. gogosari
  • cimbru,marar uscat (3-4 legaturi)
  • 500 g. hrean
  • 250 g. ardei iute
  • frunze de telina
  • Fiertura:
  • 2 L apa
  • 1 L otet ( 9 %)
  • 2 linguri sare dura
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 3-4 foi de dafin
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari murati:

Spalam gogosarii si-i taiem in doua indepartand semintele. 

Fierbem apa cu toate ingredientele din reteta. Cand incepe sa fiarba vom introduce una, una cate una jumatatile de gogosari ( timp de oparire 3-4 minute). Lasam gogosarii sa se raceasca putin timp in care pregatim borcanele. Pe fundul lor asezam cimbru, marar, hrean curatat si spalat, frunze de telina, apoi introducem jumatatile de gogosari opariti. Zeama in care am oparit gogosarii o vom da in clocot si o turnam peste gogosari. Inchidem ermetic borcanele si le vom lasa in cuptorul incins pana a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari opariti in otet