Frigarui aperitiv

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 8846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 grepfuit
  • bete din bambus pentru frigarui
  • salam
  • sunca
  • castravete
  • rosii
  • cascaval
  • branza
  • masline verzi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui aperitiv:

Am taiat cubulete: salamul, sunca, cascavalul, branza, rosiile ( fara miez si seminte) castravetii.

Am intercalat bucatele pe fiecare bat. Am pus cate o maslina la fiecare capat al frigaruii, iar intre ele am asezat pe rand cate o bucata din fiecare: castraveti, rosii, salam, sunca, cascaval, branza.

La final am intepat toate betele intr-un grepfuit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi pai