Astăzi îți prezentăm una dintre cele mai gustoase combinații cu dovlecei și brânză de capră, într-un preparat simplu, rapid și foarte gustos.
Pentru aceste Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase, sunt necesare câteva ingrediente: aluat foitaj, zucchini, brânză de capră și cimbrișor.
Cum se prepara aceste Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Feliază subțire dovleceii. Porționează aluatul în 6 părți egale.
Picură în tavă, din loc în loc, puțin ulei de măsline, câteva picături de oțet balsamic și un praf de sare.
Așază deasupra felii de dovlecei, apoi pune câte o fâșie de aluat și presează ușor marginile. Înțeapă aluatul din loc în loc, cu ajutorul unei furculițe.
Coace plăcintele în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, pentru aproximativ 20 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă plăcintele puțin la temperat, apoi întoarce-le și așază-le pe un platou.
Presară brânză de capră peste ele și puțin cimbrișor.
Sunt grozav de gustoase și foarte ușor de făcut.