Dovlecei pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2012 | 4395 vizualizari

 

sursa bitza

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie

Batem ouale cu sare si piper, adaugam berea si faina (aluatul sa fie putin mai gros ca cel de la clatite). La final adaugam si patrunjelul tocat marunt,

Intr-o tigaie incalzim uleiul foarte bine,

Dovleceii uscati ii trecem prin aluat si se pun in uleiul incalzit. Ii intoarcem pe cealalta parte sa se faca.

Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu servetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]