Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!

de Sidy in Porc, 7 Mar 2012 | 4168 vizualizari

 

Reteta cu numarul 500 !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 250 ml vin
  • 200 ml smantana
  • 1 bucata praz
  • 1 lingura usturoi
  • 4-5 catei usturoi
  • 2-3 linguri sos de soia
  • piper proaspat macinat
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!:

Se taie carnea in cubulete potrivit de mari si se tine intr-un bait facut din usturoi presat, vin si mustar, la rece macar o ora.

Prazul taiat marunt il sotam in doua linguri ulei pina devine sticlos, adaugam  cuburile de carne impreuna cu baitul ramas si apa cat sa treaca peste carne.

Asezonam si lasam sa fiarba bine carnea.

Cand carnea este aproape fiarta adaugam ciupercile taiate felii, smantana si putin patrunjel verde tocat marunt si lasam sa mai dea cateva clocote.

Servim cubuletele imbatate cu cartofi duchesse si cu patrunjel verde tocat, presarat deasupra.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cubulete imbatate in vin, pe pat de ciuperci - Reteta cu numarul 500!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]