Bucatele de carne de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 2 Aug 2014 | 7907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati de carne de porc pt gulas
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • ulei de masline

Pentru marinarea carnii:

  • 50 ml Jack Daniel's(whiskey)
  • ulei de masline
  • busuioc
  • piper alb
  • vegeta
  • ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de carne de porc cu ciuperci:

Bucatile de carne se marineaza cu ingredientele de mai sus, se acopera si se da la frigider 3-4 ore sau toata noaptea.

Intr-un ceaun punem ceapa tocata marunt in ulei de masline, lasam cateva minute si adaugam carnea marinata impreuna cu sosul format.

Cand scade sosul se pune apa cat sa acopere si se lasa la fiert circa 30 minute dupa care adaugam ciupercile scurse de zeama si taiate mai marunt.

Se mai completeaza cu apa si se pun si rosiile cuburi, se lasa la fiert, pana cand carnea este fiarta bine.

Ca garnitura am fiert cateva buchetele de conopida si le-am tras prin unt cateva minute.

TIPS-URI

1

Se presara patrunjel proaspat

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de carne de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu muschi de porc