Ciorba de fasole cu costita afumata

de melinda84 in Ciorbe, 30 Ian 2013 | 5794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 4 morcovi mai mici
  • 1 ceapa
  • 1 patrunjel
  • 1 gogosar rosu
  • 3-4 linguri bulion
  • costita afumata
  • 2 foi dafin
  • cimbru, maghiran , tarhon
  • sare , piper , cub legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu costita afumata:

Se spala fasolea si se lasa in apa cu o seara inainte. Se pune la fiert si se schimba in 3 ape. Morcovii, patrunjelul, ceapa si gogosarul se calesc in ulei. Cand ceapa devine aurie se adauga costita si se mai lasa putin la calit, dupa care se adauga apa cat sa le acopere. Cand fasolea este aproape gata se adauga peste costita si se completeaza cu apa. Se pune bulionul si se mai lasa la fiert 20 minute. Se condimenteaza cu sare, piper, cub legume, foile de dafin, cimbru, maghiran, tarhon. Se poate drege cu smantana .

Pofta Buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu galuste