Ciorba de fasole boabe

de AndreaE in Ciorbe, 3 Mar 2014 | 3458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr fasole boabe
  • 1/2 kg costita
  • 2 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 cana suc de rosii
  • Sare, piper, cimbru, leustean
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

Fasolea am pus-o inainte cu o zi in apa. 

Am ras morcovii,  ardeiul si ceapa am tocat-o marunt,  si impreuna cu uleiul le-am calit putin. Intre timp am pus fasolea la fiert circa 15 min,  dupa care am scurs apa, si impreuna cu legumele calite , cu costita spalata si portionata, si cu apa curata am pus-o iar la fiert.

Am lasat la fiert circa 20 min apoi am adaugat sucul de rosii, am condimentat cu sare, putin piper, cimbru.  Cand fasolea a fost fiarta, si carnea de pe os a inceput sa se desprinda, am stins focul si am adaugat  leustean. 

Am servit-o cu patrunjel si ceapa rosie tocata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole uscata cu kaizer afumat