Tiramisu reţetă originală cu...
Postat de: loredanaaa in PrajituriTiramisu reţetă originală Intai faceti cafeaua ca sa se raceasca. Separati galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu 150 g de zahar pana se dubleaza,apoi treptat adaugati...Citeste continuarea
Tarta cu spanac si leurda
Postat de: adnia in Aperitive / GarnituriDin ingredientele pt. crusta, am format un aluat micut, pe care l-am lasat la rece 2 ore. Dupa acest timp, l-am intins cu sucitorul, obtinand un cerc cam de marimea tavii mele de tarta. L-am...Citeste continuarea
Tarta cu branza si seminte de pin
Postat de: rhapsody in Prajituri1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Pentru a obtine baza, amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen care il lasam sa se odihneasca cat timp pregatim...Citeste continuarea
Tort de mere cu aroma de rom si...
Postat de: Alinutza80 in TorturiSe pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se presara zaharul tos. Merele se curata de coaja si li se scoate miezul, apoi se pun in cratita deja pregatita, dupa care se umplu cu gemul...Citeste continuarea
Tarta rustica cu leurda
Postat de: Criss in Aperitive / GarnituriPentru aluat , se amesteca faina cu sarea, untul rece si untura. Se adauga oul si apa sau laptele rece si se face un aluat nelipicios, potrivit de tare si se inveleste in folie alimentara. Se...Citeste continuarea
Tort alb-negru cu crema de...
Postat de: Sidy in TorturiFacem blatul alb din galbenusuri frecate bine cu apa si cu zahar.Frecam bine cu mixerul 3 minute. Albusurile cu un praf de sare le batem bine bine. La galbenusurile batute adaugam pe...Citeste continuarea
Tort de ananas cu cardamon
Postat de: bucataria_cu_mirodenii in TorturiMod de pregatire blat: 1. Se tapeteaza tava (detasabila) cu unt sau/ si cu hartie de copt 2. Faina se cerne, se adauga sarea si bicarbonatul de sodiu, se amesteca bine. 3. Ananasul...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: mon in DulciuriSeparam albusurile de galbenus,albusurile se bat spuma cu 5 linguri de zahar iar galbenusurile cu restul de zahar si esenta de vanilie.Se amesteca incet de sus in jos cele doua compoziti, se cerne...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Luana in PrajituriTiramisu reţetă originală Bun si sa incepem prin a mixa manual sau cu mixerul crema de mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o crema . Separam galbenusurile de albus si batem...Citeste continuarea
Tort in straturi cu mijloc de bezea
Postat de: palpabil in TorturiPentru prima foaie mixam bine albusurile cu zaharul pana formam o compozitie albicioasa apoi incorporam faina. Aluatul obtinut il turnam intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt...Citeste continuarea
Tarta cu patru feluri de branza
Postat de: gaby_d in Aperitive / GarnituriAluat Intr-un bol puneti faina de grau, faina de porumb, untul rece taiat cubulete si sarea si framantati rapid cu mana un aluat uscat, sfaramicios. Adaugati apoi apa rece, doar atat cat...Citeste continuarea
Tarta Brownie cu frisca si capsuni
Postat de: hashul in PrajituriIntr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte. Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: hashul in PrajituriTiramisu reţetă originală La inceput facem cafeaua pentru ca ea trebuie racita pana terminam crema de facut. Cand s-a racit punem o lingurita esenta de rom in ea si o lasam deoparte. Se...Citeste continuarea
Terina din salata de boeuf
Postat de: Sidy in Aperitive / GarnituriFierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit. Taiem cuburi morcovii si sunca Intr-un bol amestecam maioneza facuta in casa cu smantana , sare, piper, mustar si zeama...Citeste continuarea
Tort Iepuras
Postat de: sasha in TorturiSe separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, se adauga si 1 praf de sare. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga apa treptat, praful de copt, cacaua, se amesteca bine, se...Citeste continuarea
Terină de ficat şi ciuperci(drob)
Postat de: Ade200 in FicatSe taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate,...Citeste continuarea
Tort cu crema mascarpone si limoncino
Postat de: Elena_Daria in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Dupa ce s-au intarit, adaugam cate o lingura de zahar si continuam sa mixam pana obtinem o spuma lucioasa....Citeste continuarea
Tort cu nuca de cocos, crema de...
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLATUL: Ouale , zaharul , sarea se mixeaza bine pana ouale isi schimba culoarea si zaharul se topeste(10 min).Se adauga uleiul si esenta de vanilie, se omogenizeaza, la final se adauga faina,...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: claudia529 in PrajituriTiramisu reţetă originală Se separa oualele , albusurile se bat spuma (dar la sfarsit) ,iar galbenusurile se amesteca cu 200g de zahar deoarece restul de zahar se pune la spuma ....Citeste continuarea
Tort aperitiv
Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma ferma cu sarea. 4. Separat mixam galbenusurile cu uleiul, turnand putin cate putin,...Citeste continuarea
Tarta de cacao cu aroma de migdale
Postat de: nilgun in DulciuriSe separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o crema. se cerne deasupra faina, cacaua, amidonul, se pun cele 2 esente. Se amesteca totul pana se...Citeste continuarea
Tortellini cu smantana, prosciutto...
Postat de: angyb in TortelliniTaiem cubulete prosciutto si il punem la prajit intr-un pic de ulei de masline dupa care adaugam mazarea si vinul alb .Lasam sa fiarba pana cand se evapora vinul dupa care adaugam crema de branza...Citeste continuarea
Tort "Iepuras" cu mure si ciocolata...
Postat de: Doinavar in TorturiIncepem cu cele doua blaturi cu gem. Puneti in doua castroane cate un borcan de gem, 3 galbenusuri, 1 si 1/2 plic praf de copt stins cu putina zeama de lamaie si 1 plic zahar vanilat. Amestecati...Citeste continuarea
Tort ciocolatos
Postat de: ianculubita in TorturiUntul si ciocolata neagra le topim pe baie de aburi apoi la dam sa se raceasca. Intr-un vas batem 2 oua intregi si 4 galbenusuri cu jumatate din cantitatea de zahar si vanilie. Incorporam apoi...Citeste continuarea
Tort raw cu fructe de padure
Postat de: Ela68 in Vegan / Raw veganBlatul : Punem in robot migdalele pana se macina bine. Adaugam pe rand uleiul de cocos, uleiul de cacao, curmalele, smochinele si mierea. In cazul in care compozitia este prea tare, putem...Citeste continuarea
Tort cu visine din compot
Postat de: antici_gabytza in TorturiScoatem visinele din compot si le scoatem samburii, apoi le lasam sa se scurga de zeama. Blatul -Mixam albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam zaharul si le mixam impreuna pana se dizolva...Citeste continuarea
Tarta cu prune, visine si crumble
Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de postPrunele le punem la scurs intr-o sita iar dedesubt un bol unde sa se lase zeama. Aluatul: Intr-un bol punem margarina cubulete, zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul cu pastai de vanilie,...Citeste continuarea
Tort cu cremă de nuci
Postat de: elucubratiiculinare in TorturiPrepararea blatului: Într-un castron cernem făina cu praful de copt și cacaua. Se bat albușurile cu zahărul până se obține o spumă tare. Adăugăm gălbenușurile unul...Citeste continuarea
Tort Fudge
Postat de: doralinda72 in TorturiPtr blat: Amestecam ouale cu cele doua tipuri de zahar, adaugam smantana, ciocolata topita, untul, vanilia, praful de copt si faina. Turnam compozitia intr-o tava cu diametrul 20 cm si coacem...Citeste continuarea
Tarta cu mere si crumble
Postat de: antici_gabytza in PrajituriAluatul -amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si esenta si omogenizam.Dupa adaugam margarina amestecata cu apa si esenta si framantam un aluat nelipicios.Dam la rece cca 20 minute....Citeste continuarea
Traistute cu legume
Postat de: antici_gabytza in Mancaruri de legumeAluatul-Amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si il cernem intr-un vas.Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut putin,untura si lingurile de unt.Incepem sa framantam adaugand apa rece...Citeste continuarea
Tarta cu mac si brinza
Postat de: simona72 in DulciuriPt blat: punem toate ingredientele, in afara de faina si praf de copt, in robot si le mixam pina se incorporeaza. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si le mixam si pe acestea. Compozitia...Citeste continuarea
Taitei de casa
Postat de: Dea_Dea in PasteOuale se pun in castron , se pune sarea, 4 linguri de faina, si se omogenizeaza bine. Se adauga faina treptat pana obtinem un aluat nu prea tare , cat sa il putem intinde cu sucitoarea. Se...Citeste continuarea
Tarta cu zahar ars si prune uscate
Postat de: sasha in PrajituriPregatim aluatul cu toate ingredientele , se framanta bine si se inveleste in folie de plastic,se da la frigider pentu 1h. Intr-o oala cu apa fierbinte se pun prunele , iar cand s-au...Citeste continuarea
Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si...
Postat de: SimonaP in Aperitive / GarnituriPreparare aluat tarta: Se amesteca faina cu sarea si apoi cu untul si se framanta pana se formeaza un aluat faramicios. Se adauga ouale,apa si se continua framantarea, pana aluatul devine...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: andreigiuk in PrajituriTiramisu reţetă originală Se separa ouale in vase adanci si separate. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se bat albusurile in celalalt vas cu mixerul, punandu-se plicurile de frisca si...Citeste continuarea
Tortulet de biscuiti
Postat de: elena001 in TorturiPentru sirop : se pun la foc cele 3 cani de apa cu zaharul si esenta de vanilie. Se lasa sa fiarba putin iar apoi se lasa la racit. Biscuitii se insiropeaza bine si se aseaza in vasul in care...Citeste continuarea
Tarta cu spanac
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPreparam mai intai umplutura: spanacul se caleste in ulei pana se evapora apa, adaugam usturoiul tocat si condimentam,apoi lasam sa se raceasca acest amestec. Framantam un aluat din toate...Citeste continuarea
Tort de ciocolată şi cafea
Postat de: madi_marin in TorturiSe prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare. Se amestecă gălbenuşurile cu uleiul şi se...Citeste continuarea
Tort cu somon afumat
Postat de: ianculubita in SomonO forma rotunda de tort sau un castron, unsa cu cateva picaturi de ulei, o tapetam cu folie alimentara si o lasam deoparte. Intr-un vas punem somonul taiat cubulete (doar jumatate din...Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu visine
Postat de: diana_k in TorturiBlat: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi laptele si uleiul. Se mixeaza bine. La urma se incorporeaza faina, cacaoua si praful de copt, se amesteca usor cu o...Citeste continuarea
Tort de capsuni cu crema de ciocolata
Postat de: Gaby_76 in TorturiCaramelul pentru capsun i: Intr-o cratita cu peretii mai inalti, puneti zaharul la topit la foc incet. Cand a inceput sa prinda culoare il turnati in forma detasabila de tort (sau il lasati in...Citeste continuarea
Tocanita de inimi si pipote (light)
Postat de: Dea_Dea in PuiSe spala inimile si pipotele si se pun la fiert. Se amesteca branza cu iaurtul si oul. Cand sunt fierte pipotele se scurge apa de pe ele, se adauga compozitia de branza , iaurt si ou , se...Citeste continuarea
Trandafiri
Postat de: annemarry in PrajituriDin toate ingredientele se face o coca si se da la frigider pentru 1/2 ora. Umplutura : se bate spuma cu cele 3 albusuri zaharul,apoi se adauga nuca macinata. Se imparte coca in 3, se...Citeste continuarea
Tort de biscuiti cu miez de lapte
Postat de: amalia01 in TorturiCrema: Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita; Se amesteca cu untul; Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul; Frisca se bate impreuna cu intaritorul; Se amesteca fisca...Citeste continuarea
Tort cu crema de iaurt si ananas
Postat de: eya in TorturiBlatul : 3 albusuri se bat cu 3 linguri de zahar si se bat pana devine o crema groasa si lucioasa,se adauga apoi 3 galbenusuri si treptat se adauga si faina. Intr-o tava forma de tort,se pune...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă cu crema Dr Oetker
Postat de: deyutzky in DulciuriTiramisu reţetă originală Pregatim 400 ml cafea in care adaugam cele 2 lingurite de zahar si cele 2 lingurite de esenta de rom, dupa care o lasam la racit. Intr-un bol adaugam 600 ml...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu legume
Postat de: mimmi in PuiSpalam legumele. Morcovii ii taiem bastonase subtiri,ceapa julien,ardeiul cubulete. Punem intr-o craticioara ceapa si morcovii cu o lingura de soya,putina apa si ii lasam la inabusit. Dupa ce s-au...Citeste continuarea
Tochitura de porc cu piure de...
Postat de: Dya in PorcBucatile de fleica taiate in cuburi se sareaza dupa gust si se pun la prajit (pentru a fi carnea frageda si a nu se usca prea mult adaugati un pahar cu apa) pana se rumenesc frumos! Cartofii,...Citeste continuarea
Tort de Paste
Postat de: timea in TorturiCrema de ciocolata: Inainte de toate pregatim crema de ciocolata care trebuie sa stea la rece peste noapte sau minim 3 ore. Frisca se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana devine fierbinte...Citeste continuarea