A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tiramisu reţetă originală cu...

Postat de: loredanaaa in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Intai faceti cafeaua ca sa se raceasca. Separati galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu 150 g de zahar pana se dubleaza,apoi treptat adaugati...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si leurda

Postat de: adnia in Aperitive / Garnituri

Din ingredientele pt. crusta, am format un aluat micut, pe care l-am lasat la rece 2 ore. Dupa acest timp, l-am intins cu sucitorul, obtinand un cerc cam de marimea tavii mele de tarta. L-am...Citeste continuarea

Tarta cu branza si seminte de pin

Postat de: rhapsody in Prajituri

1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Pentru a obtine baza, amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen care il lasam sa se odihneasca cat timp pregatim...Citeste continuarea

Tort de mere cu aroma de rom si...

Postat de: Alinutza80 in Torturi

Se pregateste o cratita care se unge cu unt, peste care se presara zaharul tos. Merele se curata de coaja si li se scoate miezul, apoi se pun in cratita deja pregatita, dupa care se umplu cu gemul...Citeste continuarea

Tarta rustica cu leurda

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat , se amesteca faina cu sarea, untul rece si untura. Se adauga oul si apa sau laptele rece si se face un aluat nelipicios, potrivit de tare si se inveleste in folie alimentara. Se...Citeste continuarea

Tort alb-negru cu crema de...

Postat de: Sidy in Torturi

Facem blatul alb din  galbenusuri frecate bine cu apa si cu zahar.Frecam bine cu mixerul 3 minute. Albusurile cu un praf de sare le batem bine bine. La galbenusurile batute adaugam pe...Citeste continuarea

Tort de ananas cu cardamon

Postat de: bucataria_cu_mirodenii in Torturi

Mod de pregatire blat: 1. Se tapeteaza tava (detasabila) cu unt sau/ si cu hartie de copt 2. Faina se cerne, se adauga sarea si bicarbonatul de sodiu, se amesteca bine. 3. Ananasul...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: mon in Dulciuri

Separam albusurile de galbenus,albusurile se bat spuma cu 5 linguri de zahar iar galbenusurile cu restul de zahar si esenta de vanilie.Se amesteca incet de sus in jos cele doua compoziti, se cerne...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Luana in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Bun si sa incepem prin a mixa manual sau cu mixerul crema de mascarpone cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o crema . Separam galbenusurile de albus si batem...Citeste continuarea

Tort in straturi cu mijloc de bezea

Postat de: palpabil in Torturi

Pentru prima foaie mixam bine albusurile cu zaharul pana formam o compozitie albicioasa apoi incorporam faina. Aluatul obtinut il turnam intr-o tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt...Citeste continuarea

Tarta cu patru feluri de branza

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Aluat Intr-un bol puneti faina de grau, faina de porumb, untul rece taiat cubulete si sarea si framantati rapid cu mana un aluat uscat, sfaramicios. Adaugati apoi apa rece, doar atat cat...Citeste continuarea

Tarta Brownie cu frisca si capsuni

Postat de: hashul in Prajituri

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si praful de sare si i-l punem deoparte. Intr-o oala punem ciocolata si untul la topit si amestecam continuu. Dupa ce s-au topit luam de pe foc si...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: hashul in Prajituri

Tiramisu reţetă originală La inceput facem cafeaua pentru ca ea trebuie racita pana terminam crema de facut. Cand s-a racit punem o lingurita esenta de rom in ea si o lasam deoparte. Se...Citeste continuarea

Terina din salata de boeuf

Postat de: Sidy in Aperitive / Garnituri

Fierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit. Taiem cuburi morcovii si sunca  Intr-un bol amestecam maioneza facuta in casa cu smantana , sare, piper, mustar si zeama...Citeste continuarea

Tort Iepuras

Postat de: sasha in Torturi

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, se adauga si 1 praf de sare. Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga apa treptat, praful de copt, cacaua, se amesteca bine, se...Citeste continuarea

Terină de ficat şi ciuperci(drob)

Postat de: Ade200 in Ficat

Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate,...Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone si limoncino

Postat de: Elena_Daria in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Dupa ce s-au intarit, adaugam cate o lingura de zahar si continuam sa mixam pana obtinem o spuma lucioasa....Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos, crema de...

Postat de: Dea_Dea in Torturi

BLATUL: Ouale , zaharul , sarea se mixeaza bine pana ouale isi schimba culoarea si zaharul se topeste(10 min).Se adauga uleiul si esenta de vanilie, se omogenizeaza, la final se adauga faina,...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: claudia529 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se separa oualele , albusurile se bat spuma (dar la sfarsit) ,iar galbenusurile se amesteca cu 200g de zahar deoarece restul de zahar se pune la spuma ....Citeste continuarea

Tort aperitiv

Postat de: rhapsody in Aperitive / Garnituri

1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma ferma cu sarea. 4. Separat mixam galbenusurile cu uleiul, turnand putin cate putin,...Citeste continuarea

Tarta de cacao cu aroma de migdale

Postat de: nilgun in Dulciuri

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se obtine o crema. se cerne deasupra faina, cacaua, amidonul, se pun  cele 2 esente. Se amesteca totul pana se...Citeste continuarea

Tortellini cu smantana, prosciutto...

Postat de: angyb in Tortellini

Taiem cubulete prosciutto si il punem la prajit intr-un pic de ulei de masline dupa care adaugam mazarea si vinul alb .Lasam sa fiarba pana cand se evapora vinul dupa care adaugam crema de branza...Citeste continuarea

Tort "Iepuras" cu mure si ciocolata...

Postat de: Doinavar in Torturi

Incepem cu cele doua blaturi cu gem. Puneti in doua castroane cate un borcan de gem, 3 galbenusuri, 1 si 1/2 plic praf de copt stins cu putina zeama de lamaie si 1 plic zahar vanilat. Amestecati...Citeste continuarea

Tort ciocolatos

Postat de: ianculubita in Torturi

Untul si ciocolata neagra le topim pe baie de aburi apoi la dam sa se raceasca. Intr-un vas batem 2 oua intregi si 4 galbenusuri cu jumatate din cantitatea de zahar si vanilie. Incorporam apoi...Citeste continuarea

Tort raw cu fructe de padure

Postat de: Ela68 in Vegan / Raw vegan

Blatul : Punem in robot migdalele pana se macina bine. Adaugam pe rand uleiul de cocos, uleiul de cacao, curmalele, smochinele si mierea. In cazul in care compozitia este prea tare, putem...Citeste continuarea

Tort cu visine din compot

Postat de: antici_gabytza in Torturi

Scoatem visinele din compot si le scoatem samburii, apoi le lasam sa se scurga de zeama. Blatul -Mixam albusurile spuma cu praful de sare. Adaugam zaharul si le mixam impreuna pana se dizolva...Citeste continuarea

Tarta cu prune, visine si crumble

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Prunele le punem la scurs intr-o sita iar dedesubt un bol unde sa se lase zeama. Aluatul: Intr-un bol punem margarina cubulete, zaharul, coaja rasa de lamaie, zaharul cu pastai de vanilie,...Citeste continuarea

Tort cu cremă de nuci

Postat de: elucubratiiculinare in Torturi

Prepararea blatului: Într-un castron cernem făina cu praful de copt și cacaua. Se bat albușurile cu zahărul până se obține o spumă tare. Adăugăm gălbenușurile unul...Citeste continuarea

Tort Fudge

Postat de: doralinda72 in Torturi

Ptr blat: Amestecam ouale cu cele doua tipuri de zahar, adaugam smantana, ciocolata topita, untul, vanilia, praful de copt si faina. Turnam compozitia intr-o tava cu diametrul 20 cm si coacem...Citeste continuarea

Tarta cu mere si crumble

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Aluatul -amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si esenta si omogenizam.Dupa adaugam margarina amestecata cu apa si esenta si framantam un aluat nelipicios.Dam la rece cca 20 minute....Citeste continuarea

Traistute cu legume

Postat de: antici_gabytza in Mancaruri de legume

Aluatul-Amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si il cernem intr-un vas.Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut putin,untura si lingurile de unt.Incepem sa framantam adaugand apa rece...Citeste continuarea

Tarta cu mac si brinza

Postat de: simona72 in Dulciuri

Pt blat: punem toate ingredientele, in afara de faina si praf de copt, in robot si le mixam pina se incorporeaza. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si le mixam si pe acestea. Compozitia...Citeste continuarea

Taitei de casa

Postat de: Dea_Dea in Paste

Ouale se pun in castron , se pune sarea, 4 linguri de faina, si se omogenizeaza bine. Se adauga faina treptat pana obtinem un aluat nu prea tare , cat sa il putem intinde cu sucitoarea. Se...Citeste continuarea

Tarta cu zahar ars si prune uscate

Postat de: sasha in Prajituri

Pregatim aluatul cu toate ingredientele , se framanta bine si se  inveleste in folie de plastic,se da la frigider pentu 1h. Intr-o oala cu apa fierbinte se pun prunele , iar cand s-au...Citeste continuarea

Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si...

Postat de: SimonaP in Aperitive / Garnituri

Preparare aluat tarta: Se amesteca faina cu sarea si apoi cu untul si se framanta pana se formeaza un aluat faramicios. Se adauga ouale,apa si se continua framantarea, pana aluatul devine...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: andreigiuk in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Se separa ouale in vase adanci si separate. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se bat albusurile in celalalt vas cu mixerul, punandu-se plicurile de frisca si...Citeste continuarea

Tortulet de biscuiti

Postat de: elena001 in Torturi

Pentru sirop : se pun la foc cele 3 cani de apa cu zaharul si esenta de vanilie. Se lasa sa fiarba putin iar apoi se lasa la racit. Biscuitii se insiropeaza bine si se aseaza in vasul in care...Citeste continuarea

Tarta cu spanac

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preparam mai intai umplutura: spanacul se caleste in ulei pana se evapora apa, adaugam usturoiul tocat si condimentam,apoi lasam sa se raceasca acest amestec. Framantam un aluat din toate...Citeste continuarea

Tort de ciocolată şi cafea

Postat de: madi_marin in Torturi

Se prepară aluatul pentru blat : se bat albuşurile spumă cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul şi se bat în continuare. Se amestecă gălbenuşurile cu uleiul şi se...Citeste continuarea

Tort cu somon afumat

Postat de: ianculubita in Somon

O forma rotunda de tort sau un castron, unsa cu cateva picaturi de ulei, o tapetam cu folie alimentara si o lasam deoparte. Intr-un vas punem somonul taiat cubulete (doar jumatate din...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu visine

Postat de: diana_k in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi laptele si uleiul. Se mixeaza bine. La urma se incorporeaza faina, cacaoua si praful de copt, se amesteca usor cu o...Citeste continuarea

Tort de capsuni cu crema de ciocolata

Postat de: Gaby_76 in Torturi

Caramelul pentru capsun i: Intr-o cratita cu peretii mai inalti, puneti zaharul la topit la foc incet. Cand a inceput sa prinda culoare il turnati in forma detasabila de tort (sau il lasati in...Citeste continuarea

Tocanita de inimi si pipote (light)

Postat de: Dea_Dea in Pui

Se spala inimile si pipotele si se pun la fiert. Se amesteca branza cu iaurtul si oul. Cand sunt fierte pipotele se scurge apa de pe ele, se adauga compozitia de branza , iaurt si ou , se...Citeste continuarea

Trandafiri

Postat de: annemarry in Prajituri

Din toate ingredientele se face o coca si se da la frigider pentru 1/2 ora. Umplutura : se bate spuma cu cele 3 albusuri zaharul,apoi se adauga nuca macinata. Se imparte coca in 3, se...Citeste continuarea

Tort de biscuiti cu miez de lapte

Postat de: amalia01 in Torturi

Crema: Branzica se sfaramiteaza bine cu furculita; Se amesteca cu untul; Se omogenizeaza bine,adaugand zaharul; Frisca se bate impreuna cu intaritorul; Se amesteca fisca...Citeste continuarea

Tort cu crema de iaurt si ananas

Postat de: eya in Torturi

Blatul : 3 albusuri se bat cu 3 linguri de zahar si se bat pana devine o crema groasa si lucioasa,se adauga apoi 3 galbenusuri si treptat se adauga si faina. Intr-o tava forma de tort,se pune...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă cu crema Dr Oetker

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Pregatim 400 ml cafea in care adaugam cele 2 lingurite de zahar si cele 2 lingurite de esenta de rom, dupa care o lasam la racit. Intr-un bol adaugam 600 ml...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu legume

Postat de: mimmi in Pui

Spalam legumele. Morcovii ii taiem bastonase subtiri,ceapa julien,ardeiul cubulete. Punem intr-o craticioara ceapa si morcovii cu o lingura de soya,putina apa si ii lasam la inabusit. Dupa ce s-au...Citeste continuarea

Tochitura de porc cu piure de...

Postat de: Dya in Porc

Bucatile de fleica taiate in cuburi se sareaza dupa gust si se pun la prajit (pentru a fi carnea frageda si a nu se usca prea mult adaugati un pahar cu apa) pana se rumenesc frumos! Cartofii,...Citeste continuarea

Tort de Paste

Postat de: timea in Torturi

Crema de ciocolata: Inainte de toate pregatim crema de ciocolata care trebuie sa stea la rece peste noapte sau minim 3 ore. Frisca se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana devine fierbinte...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]