A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tochitura

Postat de: eduard_09 in Porc

Carnea o spalam,o stergem cu un prosop de bucatarie si o taiem bucati mici. Amestecam, punem  sare,piper si boia de ardei dupa gust si condimetam carnea. Se pune intr-o tigaie putin...Citeste continuarea

Turtite din secara

Postat de: privatelaura in Piine

Intr-un castron, am pus 300 gr faina secara, o lingurita  sare si am amestecat.  Drojdia am pus-o un pic la hidratat in cateva linguri de apa calduta.  Peste faina, am adaugat...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi

Postat de: simona72 in Mancaruri cu carne

Carnea o spalam si o taiem bucati. Uleiul il punem intr-o craticioara la incalzit, iar peste el punem ceapa si o calim putin. Adaugam ardeiul, apoi si morcovii taiati rondele si le lasm 2-3 minute...Citeste continuarea

Tarta cu leurda, ciuperci si branza

Postat de: Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri

Mai intai am pregatit aluatul: am amestecat faina cu margarina la temperatura camerei, oul, sare si apa. Am framantat un aluat sfaramicios, pe care l-am pus intr-o folie si l-am dat la frigider...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure

Postat de: Irina in Prajituri

Puneti piscoturile la robot pana se sfarama si adaugati untul moale. Amestecati putin. Luati o forma cu fund detasabil, puneti piscoturile in ea, tasati si dati la frigider pentru 10 minute....Citeste continuarea

Tort cu alune, frisca, ciocolata si...

Postat de: TAB1TA in Torturi

Alunele, zaharul si apa se pun intr-o cratita. Se pune cratita pe foc la Bain Marie ( se pune  cratita, care nu atinge apa, intr-o oala mai mare cu apa) si se amesteca pana se topeste...Citeste continuarea

Tarta de mamaliguta cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Preparam mamliguta in modul in care suntem obisnuiti, va trebui sa iasa potrivit de vartoasa si nu moale. Punem in forma de tarta o foaie pergament sau putem renunta si in acest caz o vom unge...Citeste continuarea

Tahini - pasta de susan (reteta video)

Postat de: JamilaCuisine in Paste

Se pune susanul la prajit, intr-o tigaie neaderenta uscata. Se lasa 2-3 minute pana se prajeste usor , fara a-l arde si fara a-si schimba culoarea. Se lasa apoi sa se raceasca complet si se pune...Citeste continuarea

Tarta cu ciocolata si crema de branza

Postat de: miha in Prajituri

Blat: Amestecam intr-un castron  faina cu cacaoa, zaharul pudra (eu il rasnesc putin in masina de cafea), praful de copt, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam oul si untul moale...Citeste continuarea

Tarta cu mere si crumble (de post)

Postat de: postavaru in Prajituri

Pentru umplutura curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Punem merele intr-o cratita, adaugam zaharul si le calim pe foc mic pana cand scade tot sucul. Stingem focul si...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza

Postat de: eduard_09 in Torturi

Blatul- mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema,adaugam treptat uleiul,adaugam faina amestecata cu praful de copt,cacao si apoi cernuta,esenta si omogenizam. Turnam compozitia in tava...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si visine

Postat de: eduard_09 in Torturi

Blat -topim ciocolata cu untul,dupa care adaugam apa fierbinte,amestecam si lasam sa se raceasca putin. Mixam ouale cu un praf de sare dupa care adaugam amestecul de ciocolata, faina...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: andremys in Torturi

Tiramisu reţetă originala CREMA: se freaca cu mixerul galbenusurile cu albusul si zaharul. Intr-un alt bol mascarpone se amesteca cu telul sau mixerul In alt bol se bate frisca cu...Citeste continuarea

Tarta cu branza si capsuni

Postat de: simona72 in Prajituri

Pregatim blatul : punem intr-un robot de bucatarie brinza de vaci, oul, uleiul, zaharul, vanilia si amestecam putin cit sa se incorporeze toate. Adaugam in vasul din robot faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tarta cu branza

Postat de: eduard_09 in Prajituri

Blatul- mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam bine dupa care adaugam galbenusurile pe rand mixand dupa fiecare. Faina o amestecam cu praful de copt, zaharul vanilat,...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata, bezea...

Postat de: diana_k in Torturi

Blat: Mixam albusurile bine, adaugam zaharul treptat si mixam pana se formeaza o spuma lucioasa, densa, care nu curge. Incorporam pe rand galbenusurile, apoi cacao, faina si praful de copt....Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si fructe...

Postat de: ela in Prajituri

Punem intr-un castron faina cernuta si in mijlocul ei presaram zaharul, oul intreg, galbenusul, bucatile de unt moale, coaja rasa de lamaie si un praf de sare. Amestecam rapid cu mana compozitia,...Citeste continuarea

Tort MYS

Postat de: andremys in Torturi

CREMA:intr-un bol se pun galbenusurile  si albusul cu un plicule de zahar vanilat si se mixeaza Intr-un alt bol se pune mascarponele si se amesteca bine iar in alt bol se mixeaza frisca si...Citeste continuarea

Tocană de cartofi cu roșii,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Cartofii se fierb în apă cu sare 20 de minute.  Zucchini se călește împreună cu ciupercile într-un wok, cu puțin ulei pentru 4-5 minute. Se sărează și se...Citeste continuarea

Tarta cu branza si coacaze

Postat de: Sim0naWorld in Dulciuri

Untul la temparatura camerei l-am mixat cu zaharul, adaugand apoi pe rand si galbenusurile. Faina am amestecat-o cu sarea si praful de copt. Am incorporat faina in amestecul de ou si unt, la...Citeste continuarea

Turta dulce de post

Postat de: claudia529 in Prajituri

Zaharul se caramelizeaza intr-un vas mai mare, pentru ca toata compozitia se va face acolo. Dupa ce zaharul capata o culoare de maro inchis se lasa la racit, dupa ce s-a racit se adauga apa si se...Citeste continuarea

Tarta cu fructe de padure

Postat de: Sidy in Prajituri

Cernem faina si o amestecam cu un praf de sare , apoi adaugam untul tinut la temperatura camerei si taiat felii. Punem si zaharul vanilat apoi omogenizam pina obtinem niste firimituri....Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu soia "Inedit"

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Cuburile de soia se pun la fiert in apa cu sare pt aprox 15 min, dupa care scot si se scurg de apa. Intre timp tocam ceapa, morcovul si usturoiul, punem ulei intr-o oala si adaugam si legumele...Citeste continuarea

Tort cu Nuttela si nuca de cocos...

Postat de: Luana in Torturi

Se freaca ouale cu zaharul pana se fac spuma. Treptat adaugam uleiul, faina si faina de cocos. Se bate cu mixerul la viteza mica pana devine pufos, apoi adaugam cate un pic din lapte si la sfarsit...Citeste continuarea

Turtite cu branza dulce

Postat de: mimmi in Dulciuri

Am frecat oul cu zaharul, adaugam branza de vaci, coaja rasa de portocala si stafidele. Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si framantam totul pana avem un aluat usor lipicios. Am...Citeste continuarea

Turtite cu branza Dukan

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Amestecam toate ingredientele iar compozitia rezultata o lasam la dospit intr-un loc caldut pentru 30 de minute. Intr-o tava, pe hartie de copt se formeaza cu lingura cercuri (ies cam 7-8...Citeste continuarea

Tort inimioara

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Torturi

Gelatina o punem la hidratat in 100 ml. apa. Intr-un vas cu fundul dublu, punem gelatina hidratata, adaugam cele 2 linguri de zahar,  oul batut si punem pe foc mic, amestecand...Citeste continuarea

Tort Papusa

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Torturi

Pui gelatina la hidratat in cantitatea de apa specificata pe plicul de gelatina. Amesteci apoi gelatina hidratata cu cele 4 linguri de zahar,cele 2 oua si pui pe foc mic, amestecand incontinuu,...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si crema...

Postat de: petruta_ionela84 in Torturi

Pentru blat: se separa ouale, albusurile se bat spuma tare cu sarea si se adauga zaharul si treptat batand continuu pana ce spuma devine consistenta. Separat se bat galbenusurile, apoi peste...Citeste continuarea

Tian de legume cu Miez de lapte

Postat de: deyutzky in Mancaruri de legume

Ceapa si usutroiul se toaca marunt, morcovul si ceapa verde se taie rondele. Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de unt pana se topeste, se adauga ceapa si usturoiul si se calesc. Se pune...Citeste continuarea

Tarta de ciocolata cu lapte

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Migdalele se macina la robot. Faina se cerne si se amesteca toate ingredientele pentru blat. Se framanta aluatul cat sa se lege si se da pentru 30 de minute la rece in folie de prospetime. Se...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Creatsa in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Mixam galbenusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul, se albesc si devin cremoase. Adaugam treptat mascarponele si mixam pana devine o...Citeste continuarea

Trufe

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Taiem ciocolata amaruie in bucatele mai mici si o punem intr-un bol. Punem frisca lichida intr-o craticioara pe foc  si lasam sa se infierbante. Atentie : nu trebuie sa fiarba deloc!...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei

Postat de: Alina26 in Aperitive / Garnituri

1. Punem o tigaie la incins cu putin ulei de masline.Taiem ceapa marunt si o punem la calit. 2. Spalam dovleceii,ii taiem cubulete (lasam o jumatate de dovleaca,care il punem pe deasupra taiat...Citeste continuarea

Tort cu crema de vin alb si mere...

Postat de: cris2711 in Torturi

Prepararea aluatului: Intr-un castron se mixeaza untul cu zaharul(125 grame),pliculetul de zahar vanilat,oul,faina si praful de copt. Se pregateste forma de tort unsa cu putin unt si...Citeste continuarea

Tort racoritor cu ananas

Postat de: marianascarlat in Torturi

Pregatim blatul astfel: Albusurile se bat spuma cu mixerul. Cand spuma este ferma se adauga treptat  zaharul si vanilia. Se bat pana se topeste zaharul. Galbenusurile se freaca cu...Citeste continuarea

Tarta cu fructe si budinca de casa

Postat de: amalia01 in Torturi

  Blat: -   galbenusurile se freaca bine cu zaharul si sarea - albusurile si apa se bat spuma cu telul - se adauga incet galbenusurile frecate peste albusuri - se...Citeste continuarea

Tzatziki cu sfecla rosie

Postat de: ionela2682 in Salate

Se da sfecla pe razatoare. Se presara cu sare, usturoi strivit si suc de lamaie. Se amesteca usor. Se adauga iaurtul, mararul si usturoiul tocat si uleiul de masline si se amesteca...Citeste continuarea

Tort de ciocolata si cocos

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Torturi

Cum pregatim blatul: Tapetam forma in care vom coace blatul, cu hartie de copt. Pornim cuptorul la 200 grade. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul pana...Citeste continuarea

Tort cu mousse de mango si...

Postat de: gabrielacuisine in Torturi

Pe cat pare de complicat, nu este deloc asa. Intai facem siropul ca sa aiba timp sa se raceasca pana cand blatul este gata. Sirop:   intr-o craticioara punem apa, zaharul si le...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu carnaciori

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne

Punem uleiul la incins intr-o cratita cu fundul gros. Tocam ceapa marunt, usturoiul il presam cu lama cutitului si il tocam. Adaugam peste uleiul incins, amestecam putin avand grija sa nu se...Citeste continuarea

Tocanita de cartof cu carnita de...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Carnea taiata bucatele, cat sa bagi odata in gura, se pune in cratita cu uleiul incins si se inabusa pret de 10-15 minute, apoi se adauga ceapa taiata marunt, atat cea uscata cat si frunzele de...Citeste continuarea

Tocanita de stevie cu orez - Reteta...

Postat de: sasha in Mancaruri de post

Cum se prepara Tocanita de stevie cu orez - Reteta gustoasa de post Se spala si se curata stevia de vene (daca este batrana), se oparesc, apoi se taie marunt, calim ceapa pana devine aurie....Citeste continuarea

Tort PRIMAVARA

Postat de: Dea_Dea in Torturi

BLAT: Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea, se adauga galbenusurile frecate cu ulei, se omogenizeaza, iar la final se...Citeste continuarea

Tort gen Kinder Pingui

Postat de: nilgun in Torturi

Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un prafulet de sare, se adauga pe rand cate o lingura de zahar, zahar vanilinat, galbenusurile, uleiul, mierea, laptele si cacaoa....Citeste continuarea

Tort spirala cu crema de fructe de...

Postat de: Geanina87 in Torturi

Pentru crema : Foile de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pentru 10 minute, apoi se storc bine si se dizolva in laptele cald.Frisca se bate cu zaharul,apoi se amesteca cu mascarpone,laptele...Citeste continuarea

Taietei de casa

Postat de: Dya in Paste

Amestecam ingredientele cu o lingura pana se omogenizeaza (daca este necesar mai adaugam faina) . Presaram faina pe o suprafata plana, asezam aluatul si cu sucitorul il intindem intr-o foaie...Citeste continuarea

Turte cu tarate

Postat de: Sidy in Piine

Aluatul l-am pregatit in masina de paine , dar la fel de bine se poate prepara framantandu-l cu mana. In cuva masinii de piine am pus apa, sarea, uleiul, fainile, taratele drojdia si zaharul...Citeste continuarea

Tarta rustica cu mere

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru crusta , se amesteca faina cu zaharul, coaja de lamaie, se adauga untul rece si untura, apoi dupa se se amesteca aceste ingrediente, se adauga oul si laptele rece. Aluatul obtinut se...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie

Postat de: loredanaaa in Torturi

Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o cu un sirop  facut din zahar ars. Intindeti jumate din  crema de vanilie pe care ati pregatit-o dupa instructiunile de pe...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]