Tort cu mousse de ness si ciocolata...
Postat de: gabrielacuisine in TorturiMod de preparare Blat: Separam albusurile de galbenusuri si albusurile le batem spuma. Adaugam zaharul lingura cu lingura si mixam pana acesta se topeste (mixam dupa fiecare...Citeste continuarea
Trufe de ciocolata cu chilli...
Postat de: Toamna07 in DulciuriTopim ciocolata la microunde in trepte de cate 20 de secunde si amestecam de fiecare data. Smantana dulce o punem intr-o craticioara si o asezam pe foc mic impreuna cu chilli maruntit si...Citeste continuarea
Tort racoritor cu mascarpone si...
Postat de: susu in TorturiSmantana rece se bate cateva minute pana incepe sa capete consistenta, apoi se adauga zaharul si intaritorul de frisca. Mixam mascarpone separat si incorporam frisca batuta. Adaugam caisele si...Citeste continuarea
Tort caramel de ananas
Postat de: TVPaprika in TorturiTopim 20-30 gr unt împreună cu 80 gr zahăr brun. O întindem uniform într-o formă de tort şi aşezăm feliile de ananas peste aceasta. Se freacă 180 gr unt cu 180 gr zahăr,...Citeste continuarea
Tort pisica
Postat de: doralinda72 in TorturiBatem ouale cu zaharul si sarea pana se omogenizeaza si are culoarea lamaii. Amestecam cacao cu faina si puneti cate putin la compozitia de oua amestecand foarte usor fara sa se desumfle...Citeste continuarea
Tort Krantz
Postat de: gabrielacuisine in TorturiBlat: Se bate albusul de la 8 oua si se adauga pe rand 160 gr zahar tos. Cand e spuma bine batuta se adauga cele 8 galbenusuri pe rand, mixand bine dupa fiecare apoi se...Citeste continuarea
Tort de piscoturi cu crema de capsuni
Postat de: MotanLaOale in TorturiSe spala si se curata capsunile si se zdrobesc cu mixerul vertical impreuna cu branza. Se adauga zaharul pudra, frisca lichida si plicul de Creme Ole si se mixeaza 3-4 minute pana se obtine o...Citeste continuarea
Tort de mere si zahar ars
Postat de: delia64 in TorturiSe caramelizeaza zaharul ,se distribuie pe peretii vasului ,se adauga merele curatate si taiate in patru , se aseaza peste zaharul ars si se da vasul la cuptorul incalzit la 180 de grade...Citeste continuarea
Tochitura de pui
Postat de: Dya in PuiCuratam ficatul, pipotele si pieptul de pui, le spalam bine si le punem la prajit in cateva linguri de ulei. Cand s-au rumenit frumos adaugam condimentele dorite, dupa gust, usturoiul taiat...Citeste continuarea
Tort cu crema pralina
Postat de: doralinda72 in TorturiBlatul se face in modul urmator: untul moale se bate cu jumatate din cantitatea de zahar si esenta de vanilie pana devine spuma. Se adauga treptat ciocolata topita in bainmarie si apoi adaugam...Citeste continuarea
Tarta cu blat de biscuiti si fructe...
Postat de: merisor67 in PrajituriMai intai dezghetam fructele punandu-le intr-o sita sa se scurga. Facem blatul de biscuiti in felul urmator: punem untul cu zaharul, laptele si puntina sare intr-un vas la foc incet si...Citeste continuarea
Tarta cu caise si capsuni
Postat de: timea in PrajituriIntr-un bol amestecam margarina, coaja de portocala si bicarbonatul stins cu zeama de portocala. Adaugam albusul batut cu furculita si apoi incorporam usor o parte din faina(aprox 150...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Giorgia_gio in PrajituriTiramisu reţetă originală Facem cafeaua o indulcim si o lasam la racit. Separam albusurile de galbenusuri,galbenusurile le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc,adaugam...Citeste continuarea
Tort Barbie
Postat de: doralinda72 in TorturiBateti ouale cu cele 2 tipuri de zahar, adaugati smantana, ciocolata topita, vanilia, untul, praful de copt si faina amestecand bine. Turnati compozitia in forma care in prealabil ati uns-o cu unt...Citeste continuarea
Tarta - clafoutis cu cirese
Postat de: Poliana in PrajituriIncepem prin a spala bine ciresele si a le curata de samburi. Ouale le batem usor cu un praf de sare, adaugam zaharul si mai amestecam usor apoi adaugam faina si omogenizam. Laptele il adaugam...Citeste continuarea
Taci si-nghite sau mamaliga in...
Postat de: postavaru in Aperitive / GarnituriTaiem carnatul rondele si il prajim intr-o tigaie antiaderenta. Fierbem apa cu sare, adaugam malaiul si preparam mamaliga. La final adaugam untul. Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt...Citeste continuarea
Tarta cu cirese si frisca
Postat de: ralu_ca in PrajituriOuale se separa de galbenusuri. Intr-un vas am mixat albusurile spuma cu sarea, apoi am adaugat zaharul pana ce acesta se dizolva. Se adauga si galbenusurile, zaharul vanilat si faina. Acestea se...Citeste continuarea
Tocanita de oaie
Postat de: delia64 in OaieSe spala carnea si se pune la fiert timp de 1 ora sau mai mult daca oita este mai batrana , se completeaza cu apa calda in vasul in care fierbe pana cand intra usor furculita in carne....Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu frisca
Postat de: aliliana in TorturiBlatul: albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat cu zaharul pana se face o bezea frumoasa ( zaharul punandu-se lingura cu lingura). Galbenusurile se amesteca cu uleiul...Citeste continuarea
Tort cu inghetata si capsuni
Postat de: sufletista in TorturiBlat -maruntim biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie sau masina de tocat carnea, Amestecam pesmetul de biscuiti cu untul si laptele(daca mai este nevoie adaugam lapte) Intr-o tava cu...Citeste continuarea
Tort cu glazura fiarta 7 minute
Postat de: papabundetot in TorturiBlat: Albusurile se bat spuma,apoi se adauga cate un galbenus, pe rand, zaharul, uleiul, faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si esenta si se pune aluatul la copt intr-o tava...Citeste continuarea
Tort cu crema de iaurt
Postat de: papabundetot in TorturiPentru blat: Am separat albusul de galbenus, albusul l-am batut spuma tare si la urma am adaugat zaharul, am mai amestecat pana cand zaharul s-a topit. Separat galbenusul l-am amestecat cu...Citeste continuarea
Tarta dietetica, cu iaurt si cirese
Postat de: rhapsody in PrajituriBaza 1. Preincalzim cuptorul la 190 °C 2. Punem intr-un vas toate ingredientele si amestecam pana la omogenizare. 3. Tapetam o tava (20 cm diametru) cu hartie de copt, punem...Citeste continuarea
Tort aniversar pentru Larissa
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se separa ouale. Se bat albusurile bine cu un praf de sare. Se adauga zaharul pe rand, batand in continuare iar la final se adauga apa si uleiul. Gelbenusurile se pun pe rand, amestecand...Citeste continuarea
Tocanita de ceapa cu ficatei si...
Postat de: merisor67 in FicatCuratam pipotele de grasime, ale mele au avut foarte multa, fiind de la niste pui de tara, iar grasimea o punem la topit cu o lingura de apa. Pipotele si ficatul le punem la fiert in apa cu...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: Isabel in TorturiBlatul: se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se bat din nou bine apoi se adauga galbenusurile si se bate bine, apoi zaharul vanilat, praful de copt si...Citeste continuarea
Tort la pahar
Postat de: sufletista in DulciuriBlatul- mixam oaule cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul(devine ca o crema)amestecam faina cu cacao si praful de copt dupa care incorporam in crema de ou, Turnam compozitia...Citeste continuarea
Tort cu capsune si crema de iaurt
Postat de: papabundetot in TorturiSe separa albusul de galbenus,albusurile le batem spuma tare,apoi adaugam zaharul si mixam pana cand se formeaza ca o bezea si zaharul s-a topit (se poate face mai simplu cu zahar pudra dar eu nu...Citeste continuarea
Tarta cu pui si bambus
Postat de: TAB1TA in Aperitive / GarnituriAluatul de foietaj se decongeleaza, se pune intr-o forma de tarta tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei. Se acopera marginile formei si se taie surplusul de aluat. Pulpele se spala se...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi noi
Postat de: aalliinnaa07 in Mancaruri de postCartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa o curatam si o taiem marunt si o punem la calit in ulei, dupa ce s-a calit ceapa adaugam morcovul taiat felii subtiri si cartofii taiati cuburi...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza, capsuni si...
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se bat albusurile bine cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, apa si uleiul si se mixeaza in continuare pana obtinem o spuma tare. Galbenusurile se adauga cate unul amestecand...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza si cirese...
Postat de: Dea_Dea in TorturiBLAT: Albusurile cu apa si praful de sare se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea. Se adauga galbenusurile amestecate cu ulei, se omogenizeaza, iar la final se...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi noi cu soia
Postat de: adasev12 in Mancaruri de postMai intai soia se pune la inmuiat in apa rece cam 15-20 minute, apoi se stoarce bine foarte bine in pumn. Cartofii se curata si taie felii mai groase. Ceapa se curata si se taie solzisori, se...Citeste continuarea
Tarta marmorata cu cirese si frisca
Postat de: gaby_d in PrajituriScoate samburii cireselor dupa ce le-ai spalat. Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu sarea apoi adauga treptat zaharul. Nu te opri din mixat pana cand zaharul nu e...Citeste continuarea
Tort cu crema de vanilie,cocos si...
Postat de: alba_zori in TorturiPentru pandispan am mixat intr-un bol margarina moale cu zaharul pudra,galbenusurile si vanilia,coaja de lamaie pana a devenit o crema. Intr-un alt bol am batut spuma albusurile cu un...Citeste continuarea
Tarta cu spanac
Postat de: alba_zori in Aperitive / GarnituriFoarte rapida aceasta tarta: Intr-un bol am dat prin sita 250 gr faina si adaugat 125 gr margarina bucatele mici si moi,un pic de sare,o lingurita de praf de copt si amestec cu mana foarte...Citeste continuarea
Tarta crumble cu rubarba si capsuni
Postat de: simona72 in DulciuriPt aluat: -untul l-am taiat cubulete si l-am pus impreuna cu restul ingredientelor intr-un robot si le-am lasat sa se amestece pina au devenit un aluat sfarimicios(2-3 minute),s-au il...Citeste continuarea
Tarta rapida cu fructe de padure
Postat de: TAB1TA in DulciuriFructele de padure se decongeleaza si se sterg. Intr-o oala mica se pune praful de budinca, zaharul si putin lapte. Se amesteca bine pana dispar cocoloasele. Se toarna restul de lapte si se...Citeste continuarea
Tort cu frisca
Postat de: ianculubita in TorturiGalbenusurile frecate cu un praf de sare,si zahar pana rezulta o crema albicioasa,adaugam apa,albusurile spuma tare apoi faina amestecata cu praful de copt si cernuta; totul amestecam cu o...Citeste continuarea
Tort cu fructe
Postat de: simonay in TorturiBlat : Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase se adauga pe rand uleiul ,coaja de portocala sau lamaie, sarea si faina cernuta,separat se mixeaza albusurile pana devin lucioase...Citeste continuarea
Taitei cu legume chinezesti
Postat de: stefydeea in PuiSe portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2...Citeste continuarea
Tarta cu crema de vanilie si capsuni
Postat de: Brindusa in PrajituriCoaja de tarta: Amesteca untul cu faina, apoi adauga apa si amesteca putin pana ce se incorporeaza si se formeaza coca. Acopera coca cu folie de plastic si pune-o in frigider pentru o ora....Citeste continuarea
Tarta cu cirese
Postat de: aalliinnaa07 in PrajituriIntr-un castron amestecam faina cu sarea, apoi adaugam margarina si framantam pana cand compozitia devine nisipoasa. Intr-un bol se bate oul impreuna cu zeama de lamaie si apa si se adauga peste...Citeste continuarea
Tort Iepuras sau Fluturas
Postat de: simonay in TorturiBlatul : Se pune apa la fiert, se adauga zaharul si se lasa pe foc pana devine un sirop. Intre timp se mixeaza albusurile pana devin tari, apoi se toarna siropul fierbinte. Cand sunt lucioase se...Citeste continuarea
Tochitura de porc cu de toate
Postat de: Dya in PorcSpalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare. Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza...Citeste continuarea
Tort cu bezea caramelizata
Postat de: Bunica in TorturiBlatul Mixam albusurile cu un praf de sare pana stau pe teluri. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi zaharul mixand in continuare. Cand s-a topit zaharul se adauga cacao, apoi faina amestecand...Citeste continuarea
Tort Kinder Pingui
Postat de: postavaru in TorturiPentru blat mixam galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Separat amestecam faina cu praful de copt, cacaoa si grisul macinat apoi le...Citeste continuarea
Tort Kinder Milch Schnitte
Postat de: rhapsody in TorturiBlat 1. Preincalzim cuptorul la 160 °C. 2. Galbenusuri batute cu 80 g zahar pana se deschid la culoare si isi tripleaza volumul. Adaugat apoi mierea si mixat inca 2 minute. 3....Citeste continuarea
Tort cu caise si mascarpone
Postat de: Constelatialeu in DulciuriBlatul: Mixam albusurile bine,adaugam zaharul ,apoi galbenusurile si la final faina si omogenizam.Caisele le curatam de coaja si facem un piure din ele.Tapetam forma de tort cu hartie de copt...Citeste continuarea
Tarta cu nuci si ciocolata
Postat de: jolygina in PrajituriAmestecam ouale cu zaharul si nucile ,adaugam ceasca de cafea ,apoi ciocolata o topim si o amestecam cu untul care a fost si el topit si le amestecam cu compozitia de oua . Cand s-a...Citeste continuarea