A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu ciocolată şi cremă de...

Postat de: diaconta in Torturi

Am pregatit mai întâi blatul. Ciocolata maruntita am pus-o pe baie de aburi cu lichiorul de ciocolata si cele doua linguri de cacao. Dupa ce s-a topit ,am lasat sa se racoreasca...Citeste continuarea

Tarta TATIN

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Aluatul: Untul se amesteca cu zaharul si sarea, se adauga 2 linguri de faina si se framanta. Se adauga oul , iar apoi restul de faina, pana obtinem un aluat ce se poate intinde. Se pune...Citeste continuarea

Tocanita de legume cu carne de...

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Porc

Iata cum se prepara Tocanita de legume cu carne de porc, cea mai gustoasa mancare Punem uleiul intr-o cratita de inox si adaugam carnea taiata cubulete. Lasam sa se rumeneasca usor amestecand...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si cacao

Postat de: mamaieelena in Torturi

Se sfarama biscuitii si napolitanele in robot apoi se amesteca cu margarina topita,nuca,laptele. Pe o farfurie se pune suportul pentru torturi si se vor aseza biscuitii presandu-se cu...Citeste continuarea

Tarta cu pere

Postat de: Dea_Dea in Prajituri

Untul se freaca cu 1 lingura de zahar si praful de sare, se adauga 1 lingura de faina . Se amesteca si se adauga oul. Se incorporeaza oul si se adauga restul de faina, pana obtinem un aluat care...Citeste continuarea

Tort cu crema caramel si ciocolata

Postat de: aliliana in Torturi

Blat : separam galbenusurile de albusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si adaugam zaharul si zaharul vanilat,  lingura cu lingura pana rezulta o bezea lucioasa....Citeste continuarea

Tarta cu migdale si crema de nectarine

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Preparam blatul : Amestecam untul moale cu faina, zaharul, vanilia, coaja de lamaie, amestecam bine, adaugam si oul batut cu apa rece si la sfarsit migdalele macinate. Facem un aluat pe...Citeste continuarea

Tort Barbie

Postat de: Geanina87 in Torturi

Am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. Galbenusurile le-am mixat impreuna cu zaharul, apoi le-am incorporat cu albusurile spuma. Faina am...Citeste continuarea

Tort cu crema de cafea

Postat de: miha in Torturi

Blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga apoi zaharul si se mixeaza pana obtinem o bezea ferma si lucioasa. Galbenusurile frecate cu ulei si esenta de rom se toarna...Citeste continuarea

Tarta cu branza si visine

Postat de: danielaR in Prajituri

Luam formele de tarta si le ungem cu margarina. Din aluatul de foietaj decupam rotunduri si le punem in forme.le coacem 10min la foc moderat. Intre timp pregatim umplutura pt tarte....Citeste continuarea

Tarte cu prune si bezea

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

Mixam untul cu zaharul pudra pana devine cremos. Adaugam oul si il incorporam apoi adaugam apa si faina. Omogenizam compozitia si dam la frigider pentru cel putin 30 minute. Punem aluatul pe...Citeste continuarea

Tarta cu visine si crumble

Postat de: postavaru in Prajituri

Pentru aluat amestecam toate ingredientele pana rezulta un aluat elastic. 3/4 din aluat il intindem in tava rotunda unsa cu unt. Pentru umplutura mixam branza de vaci cu oul si zaharul apoi...Citeste continuarea

Tarta cu crema de branza si struguri

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Facem mai intai crema. Intr-un bol punem branza si o amestecam bine cu zaharul si un praf de scortisoara. Adaugam ouale si continuam sa amestecam.Adaugam si laptele. Intindem foaia foietaj...Citeste continuarea

Tarta sarata cu dovleac

Postat de: alba_zori in Mancaruri de legume

Pentru aluat: Intr-un bol am dat prin sita faina,sarea,praful de copt,am adaugat bucatele de margarina rece,am amestecat cu mana,am adaugat si oul,o lingurita de lapte,am lucrat-o pana a...Citeste continuarea

Tochitura cu arome asiatice

Postat de: papabundetot in Porc

Am pus carnea la marinat in apa de flori de portocal,sos soia,crema de otet balsamic,fulgii de ardei,curry si am lasat-o asa cam o ora. Apoi am taiat baconul cubulete mici si l-am pus intr-o...Citeste continuarea

Tort diplomat cu pepene galben,...

Postat de: FlaviaD in Torturi

Am batut frisca tare si am dat-o la frigider – am avut nevoie de aproximativ un kilogram de frisca sa umplu tortul. Dupa care am scurs zeama de la doua lamai, am amestecat-o cu gelatina si...Citeste continuarea

Tort cu crema de zahar ars si...

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Crema: Se pun 3 linguri de zahar la carmelizat, cand este gata se imbraca peretii laterali ai cratitei cu caramel,  miscand-o usor (24 cm).Se lasa cateva minute la racorit. Intre-timp...Citeste continuarea

Trigoane cu fructe

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Stafidele din punga le punem intr-un bol acoperite de coniac,restul continutului din punga si portocala curatata, il punem in blender si-l invartim 1-2min;rasturnam intr-un castronel,adaugam...Citeste continuarea

Tarta cu iaurt, afine si lamaie verde

Postat de: privatelaura in Torturi

Biscuitii se macina fin fie la robot, fie cu ajutorul sucitorului. ( daca nu dispuneti de robot, puneti biscuitii intr-o punga, o legati la capat si cu ajutorul sucitorului ii faramati pana iese o...Citeste continuarea

Tort diplomat cu crema de lamaie si...

Postat de: gurita_ta2005 in Torturi

Murele se spala daca sunt proaspete si se lasa la scurs,iar ananasul se scoate din zeama ,se taie bucati mici si se pune deoparte la scurs. Se amesteca praful de crema cu laptele si zaharul,se...Citeste continuarea

Tarta cu piersici in vas Zepter

Postat de: Irina in Prajituri

Pentru ca a trecut muuulta vreme de cand n-am mai facut ceva bun, am inceput cu ceva usor si bun de tot, o tarta cu piersici.  Am separat albusurile de galbenusuri, piersicile le-am spalat...Citeste continuarea

Tarta rustica cu prune

Postat de: vio_dreams in Dulciuri

  Desfacem prunele in doua, indepartam samburii si le punem intr-un vas. Adaugam zaharul brun si scortisoara si le calim pana incep sa se inmoaie si isi lasa siropul.  Dam deoparte si...Citeste continuarea

Tarta cu smantana si stafide

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Intr-o forma de tarta (diametru 30 cm) se pune o hartie de copt si se aseaza blatul din aluat de foitaj, apoi se inteapa cu o furculita. Apoi pregatim umplutura: ouale cu zaharul se amesteca...Citeste continuarea

Tarta cu crema de castane si flori...

Postat de: alba_zori in Dulciuri

Am pregatit aluatul de tarta intr-un bol. Am dat prin sita faina, praful de copt si am taiat bucatele mici margarina, am amestecat cu mana un pic, apoi am adaugat un ou, zaharul si aroma de rom,...Citeste continuarea

Turtite de peste cu sote de ardei mix

Postat de: danielaR in Pangasius

Pentru inceput dam feliile de paine prin blender. Punem fileurile de peste la prajit dar fara ulei si le lasam pana iese toata apa din ele  Dam prin blender si mararul,ceapa,usturoiul...Citeste continuarea

Tofu in crusta crocanta

Postat de: andaoana in Aperitive / Garnituri

Branza tofu o scoatem din cutie si o taiem bucati , mai groase (cam cat e grosimea unui deget). Dam bucatile rezultate prin faina , oul batut si fulgi de porumb sfarmati . Punem la incins...Citeste continuarea

Tort moale Kinder Pinguin

Postat de: alba_zori in Torturi

Pare mai complicat cand faci multe torturi deodata,dar e simplu,si merita! Deci am inceput cu blatul: -Am pus pe baie de aburi margarina,ciocolata,laptele si sticlutele de aroma de rom la...Citeste continuarea

Tarta de vanilie si fructe de padure

Postat de: comanligia in Dulciuri

Se scoate foaia de tarta din frigider si se mai lasa putin la temperatura camerei ptr a se putea desface.Apoi se pune in forma de silicon de tarta,se aseaza bine cu mana si apoi se pun bile...Citeste continuarea

Tocanita cu piept de pui

Postat de: Kamelia92 in Pui

Intr-o oala punem puțin ulei si prajim la foc mediu spre mic fileul de pui tăiat bucati mici. Îl săram un pic si dupa vreo 7 minute punem in oala ceapa tăiata feliute mici. Peste...Citeste continuarea

Tagliatelle cu creveti

Postat de: darko in Fructe de mare

Tragem usturoiul si frunzele de busuioc in unt pana-si lasa aroma (eu le scot dupa calire ), apoi adaugam crevetii. In momentul in care crevetii devin rozalii la culoare adaugam verdeata tocata...Citeste continuarea

Tort de ciocolata cu crema Ricotta

Postat de: xana in Torturi

Blat : Ciocolata se topeste pe bain marie si se da deoparte sa se racoreasca putin. Margarina si zaharul se mixeaza pana devin o crema pufoasa, apoi adaugam galbenusurile pe rand, mixand dupa...Citeste continuarea

Tarta Tatin cu mere si scortisoara

Postat de: papabundetot in Prajituri

Merele le-am spalat si curatat de coaja si le-am taiat felii potrivite ca si marime.Zaharul si untul le-am pus pe foc mic in tava de tarta si le-am lasat sa se topeasca bine.Am scuturat tava din...Citeste continuarea

Tort cu crema de cacao si fructe

Postat de: mamaieelena in Torturi

Se pregateste mai intai blatul pentru a avea timp de racire. Se bat cu mixerul albusurile foarte bine cu putina sare, se adauga zaharul si se amesteca continuu. Se adauga...Citeste continuarea

Turtiţă cu ciuperci si caşcaval

Postat de: Zamfira in Pizza

Pregatim aluatul: framantam faina cu untul, sarea si apa. Lasam sa se odihneasca 10-15 minute la rece (frigider), timp in care pregatim umplutura. Scurgem si stoarcem ciupercile de zeama,...Citeste continuarea

Tarta cu nectarine si dulceata de...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Margarina la temperatura camerei se amesteca cu laptele rece de la frigider, cu zaharul, cu sarea si zaharul. Adaugam faina,bicarbonatul si obtinem un aluat elastic pe care il lasam la rece pentru...Citeste continuarea

Tort cu zmeura si budinca de casa

Postat de: FlaviaD in Torturi

Pentru ca am dorit sa fie ceva racoritor si usor, ideea cu budinca de casa cu vanilie si zmeura a venit la fix. Totusi, fiindca iubesc tot ce este de cicolata si de cacao, m-am decis ca blatul...Citeste continuarea

Tort LIMUZINA

Postat de: Dea_Dea in Torturi

Blat : Albusurile cu apa si sarea se bat spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devine ca o bezea. Se adauga galbenusurile frecate cu ulei , iar la final faina amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si masline

Postat de: Ela68 in Aperitive / Garnituri

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara sare deasupra si se lasa cateva minute, apoi se storc bine de apa. Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici,...Citeste continuarea

Tort diplomat

Postat de: Andreea_Roz in Torturi

BLAT : Se ia o tava (eu am una rotunda speciala pentru torturi cu marginile detasabile de aproximativ 24 cm diametru si inaltime 10 cm) si se tapeteaza cu folie de celofan. Piscoturile se...Citeste continuarea

Tocanita de piept de pui cu...

Postat de: rocsi_1612 in Pui

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucati potrivite. Ciupercile le spalam si le taiem feliute. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Morcovul il decojim si il facem rondele. Rosiile...Citeste continuarea

Tarta cu praz si sunculita

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pregatim aluatul pt tarta, eu l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce aluatul a fost framantat am uns o forma de tarta cu putin ulei,...Citeste continuarea

Tot cu crema de lamaie, frisca si mure

Postat de: simona72 in Torturi

Pregatim o forma de chec in care am pus folie alimentara in asa fel incat sa treaca si peste marginile fomei de chec. Siropul de afine il amestecam cu apa si trecem piscoturile prin sirop. Crema...Citeste continuarea

Tort cu fructe

Postat de: babi5 in Torturi

Intr-o oala se pun la fiert 400 ml lapte cu 400 gr zahar. Separat se bat 5 oua. se bat bine cu 100 gr zahar si 100 ml lapte ,apoi se toarna peste  laptele fiert cu zaharul. Se mesteca...Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu dovlecel

Postat de: privatelaura in Aperitive / Garnituri

Dovlecelul se spala, se curata la capete si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Morcovul se curata, se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Maslinele se taie transversal  in...Citeste continuarea

Tarhon in otet

Postat de: AlexandraOrdean in Conserve

Tarhonul proaspat cules se spala bine Se indeparteaza frunzulitele de pe tulpina Se aseaza in borcan, lasandu-se gol cam de 2 degete Se adauga otetul amestecat cu o lingurita rasa de sare...Citeste continuarea

Tort de biscuiti (Bolo de Bolacha)

Postat de: xana in Torturi

Galbenusurile si 2 linguri din cantitatea de zahar se bat cu un tel pana se deschid putin la culoare. Cafeaua se face putin mai slaba, o turnam intr-un vas mai larg sau o farfurie adanca si se...Citeste continuarea

Tarta cu mere si suc

Postat de: comanligia in Dulciuri

Merele se curata de coaja,se spala si se taie cubulete.Apoi se calesc intr-o craticioara cu unt si zahar.Foaia de placinta se pune intr-o forma de silicon de tarta unsa cu putin unt,se pun bile...Citeste continuarea

Tuspais de dovlecel cu morcovi si...

Postat de: babi5 in Mancaruri de legume

Prima data am curatat dovlecelul, l-am spalat si l-am dat prin razatoare, apoi l-am sarat un picut si l-am lasat sa se inmoaie si sa lase apa. Intre timp am curatat ceapa, am tocat-o marunt, am...Citeste continuarea

Tocanita de ardei copti

Postat de: Ksenya in Mancaruri de post

Tocam ceapa si o calim in ulei pana devine un pic maronie,adaugam rosiile fara coaja si taiate marunt,lasam 10 min la inabusit la foc mic,adaugam ardeiii copti curatati de coaja si fara...Citeste continuarea

Tarta cu ricotta, mascarpone si mure

Postat de: simona72 in Prajituri

Untul pt acest aluat trebuie sa fie moale de la temperatura camerei. Se mixeaza untul cu zaharul pana devine spuma, se adauga oul, se continua mixarea,  iar faina se amesteca cu praful de...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]