Reteta de preparare a papanasilor

de Sim0na in Prajituri, 16 Mar 2012 | 3727 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Multumesc Licuta Marin ptr reteta!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 100 g branza dulce de vaci
  • 2 linguri rase zahar
  • 1 ou
  • ½ lingurita bicarbonat
  • 1 zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • 50 - 60 g faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am amestecat bine oul batut cu zaharul, apoi am adaugat branza de vaci sfaramata, bicarbonatul, sarea, zaharul vanilat. Am amestecat bine, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand cu mana pana se formeaza un aluat usor de modelat.

Cu mainile infainate am impartit aluatul in 6 bucati, pe care le-am facut bile. Am aplatizat bilele cu mana, apoi am facut cate o gaura in mijlocul fiecarei bilute.

Intr-o cartita, am pus suficient ulei de incins, prajind papanasii pe ambele parti, la foc mic, fara insa a-i arde.

I-am servit cu dulceata de visine si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

COMENTARII (17)

Sim0na 1

19.03.2012, 16:27

Multumesc fetelor! Pupici tuturor

cocolina 1

18.04.2012, 13:24

Deliciosi

Sim0na 1

18.04.2012, 14:51

cocolina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]