A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Paste Delicio-Basilico

Postat de: Zamfira in Paste

Pregătirea sosului Călim ceapa în 4 linguri de ulei, adăugăm pulpele tocate de la două roşii, punem ciupercile feliate şi lăsăm totul să fiarbă la foc mic timp de 5...Citeste continuarea

Pasca cu branza sarata

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Se cerne faina intr-un vas. Se amesteca cu sarea. Se face o gropita mica in mijloc si se pune drojdia si zaharul. Se toarna 100 ml lapte caldut si se lasa timp de 10 minute sa...Citeste continuarea

Prajitura (pasca) cu branza

Postat de: cristina1985 in Prajituri

Blat: Se amesteca toate ingredientele (inclusiv bicarbonatul stins cu putina zeama de lamaie ) si se imparte aluatul in doua parti inegale (una mai mare care se pune in tava si alta mai mica ,...Citeste continuarea

Panna cotta cu capsuni

Postat de: Alepaty in Dulciuri

Frisca,laptele 2 linguri de zahar se pun intr-o cratita cu fund dublu,pana se incalzeste. Se pune pastaia ,semintele de vanilie,si cele 10 g de gelatina preparat anterior conform...Citeste continuarea

Pasca cu branza de vaci si stafide

Postat de: Ina in Dulciuri

Din cantitatile date am facut doua portii de pasca, in tavi cu diametrul de 22 cm, respectiv 24 cm. Ingredientele pentru aluat le-am pus in masina de paine si am pornit programul de framantare/...Citeste continuarea

Pasca traditionala cu branza si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Inainte de a va apuca de lucru, ar fi bine ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Aluat:  Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, 5 linguri de lapte caldut si...Citeste continuarea

Placinta de peste cu curry

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se toaca usturoiul si chiliul si se soteaza in cateva linguri de ulei, la foc mediu. Se adauga semintele de mustar si se mai lasa 5 minute. Se indeparteaza de pe foc. Cartofii se curata de...Citeste continuarea

Paine de casa si doi ani de bucataras

Postat de: AdrianUdrea in Piine

Mai intai se cerne faina intr-un vas adanc si se face o adancitura la mijloc. Se prepara maiaua. Se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, se adauga putina apa calda si putina faina...Citeste continuarea

Prajitura ratatilor

Postat de: Mutulica in Dulciuri

Amestecati ingredientele uscate, apoi adaugati oul, laptele, uleiul si amestecati din nou foarte bine toata compozitia care trebuie ne-a-pa-rat sa incapa intr-un bol, dar sa nu depaseasca 2/3...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Postat de: madi_marin in Pui

Se taie carnea în bucăţi. Se presară cu condiment special pentru pui şi se pune la rumenit într-un vas termorezistent cu ulei, în cuptorul încins. Se toacă mare...Citeste continuarea

Prajitura cu visine

Postat de: luminita79 in Dulciuri

 Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu cana de zahar si cescuta de apa. Galbenusurile se freaca cu un varf de cutit de sare si cescuta de ulei; ca la maioneza....Citeste continuarea

Piure de primavara cu branza pane

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi. Se incalzesc 25 de grame de unt intr-o tigaie si se adauga cartofii.Se soteaza 1 minut. Se adauga 300 ml apa si se lasa sa fiarba 10 minute,...Citeste continuarea

Pulpa curcan la cuptor

Postat de: Deny22 in Curcan

Legumele se toaca marunt si se pun in tava, peste ele adaugam ulei si sare. Pulpa o crestam si punem in aceste crestaturi usturoi taiat marunt. Asezam pulpa peste legume. Punem si baconul...Citeste continuarea

Pita din faina integrala

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de post

Se amesteca 1 cana de apa calda cu drojdia si se lasa 5-10 minute, pana se dizolva si devine spumoasa.  Se adauga 2 1/2 cani faina, sare si uleiul de masline si se amesteca pana se obtine...Citeste continuarea

Pasca cu branza si stafide

Postat de: CozonaculDolofan in Dulciuri

Pentru aluat pasii urmati sunt identici cu cei ai aluatului pentru cozonac: ingrediente sa fie la temperatura camerei, faina se cerne de 2-3 ori, se pregateste maiaua diizolvand intr-un bol mic...Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume si morcov...

Postat de: AndrutzaP in Pui

Incepeti cu caramelizarea morcovilor. Morcovii, curatati si spalati, se taie rondele si si fierb in apa cu sare. Dupa ce apa a dat in clocot, adaugati rondelele de morcovi si mai lasati 2-3...Citeste continuarea

Prajitura cu crema mascarpone,...

Postat de: caroline in Prajituri

Blatul :   Intr-un castron punem zaharul impreuna cu untul si mixam bine pana ce totul devine o crema. Untul trebuie scos din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei si...Citeste continuarea

Piure de fasole cu menta si muguri...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Cu ajutorul unui blender se amesteca fasolea (scursa de apa si clatita) cu iaurtul, tahini, sare, piper si cumin, pana devine o pasta.  Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga...Citeste continuarea

Pui cu sparanghel si cartofi

Postat de: andaoana in Pui

Eu am avut carne de pui de la tara deci a trebuit sa o gatesc mai mult . Daca cumparati carne de pui din magazine procesul de gatire va fi mult mai scurt . Am spalat carnea si am lasat-o sa se...Citeste continuarea

Pachetele de foietaj cu peste si...

Postat de: madi_marin in Peste

Dezgheţăm produsele congelate . Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se...Citeste continuarea

Pancakes cu miez de ciocolata

Postat de: stefy_a in Dulciuri

- se separa albusurile de galbenusuri - albusurile se mixeaza spuma - de asemenea si galbenusurile se mixeaza (circa 3 minute) cu un varf de sare - laptele se amestecacu uleiul si se adauga...Citeste continuarea

Prepelite cu legume la cuptor

Postat de: carla27carla in Mancaruri cu carne

Prepelitele se spala si se condimenteaza cu condimente de pui.Legumele se curata si se spala. Fasolea galbena se curata de capete si se spala.Ceapa se taie felii mai grosute,ardeii se taie...Citeste continuarea

Pasca moldoveneasca cu branza si...

Postat de: gospodariu in Dulciuri

Se pregateste maiaua:se înmoaie drojdia uscată în puţin lapte încălzit în care s-a adăugat şi puţin zahăr. Se pune restul de lapte la fiert şi după ce dă...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt

Postat de: eumimi in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul, se adauga uleiul, apoi iaurtul si esenta si se amesteca bine.Se opreste 1 foie de placinta, iar restul se vor faramita si se vor adaugapeste compozitia de oua cu iaurt....Citeste continuarea

Prajitura cu foi cu nuca si crema

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si se adauga cate o lingura de zahar apoi se incorporeaza pesmetul si nuca. Compozitia se imparte in doua si se coc doua foi in tava aragazului tapetata...Citeste continuarea

Placinta sarata

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Intr-un bol se cerne faina, se pune drojdia uscata, se amesteca si se lasa timp de 10-15 minute. Se pune apoi sarea, uleiul si laptele caldut putin cate putin, amestecand, pana se poate...Citeste continuarea

Prajitura Marisa

Postat de: VanessaAli in Prajituri

Blat: Separam ouale si batem albusurile cu zahar.Galbenusurile le amestecam cu ulei dupa care le adaugam treptat in albus folosind o lingura de lemn. Turnam apoi si laptele. Punem treptat 5...Citeste continuarea

Penne cu carne tocata si sos de rosii

Postat de: mirela0911 in Penne

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara, fara a le trece prin jet de apa. Se spala pieptul de pui, se dezoseaza apoi se toaca.  Intr-o...Citeste continuarea

Prajitura mea Rocky Road

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Maruntim biscuitii.Taiem bezelele bucati mai mici.Topim ciocolata cu untul.Amestecam caramelele maruntite cu ciocolata topita. Amestecam biscuitii, alunele, bezelele si ciocolata topita cu...Citeste continuarea

Prajitura cu branza, ciocolata si...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Macinam biscuitii.Topim untul,apoi il amestecam cu biscuitii.Punem hartie de copt intr-o tava,apoi presam bine biscuitii in tava. Introducem tava la rece. Mixam albusurile spuma cu...Citeste continuarea

Pulpa de miel la cuptor cu menta si...

Postat de: Bucataras in Oaie

Alaturi de un sos de menta si de-o garnitura de cartofi noi, iti garantez ca este tot ceea ce-ti trebuie pentru a avea niste sarbatori cu adevarat minunate. Ai nevoie de: O pulpa de miel...Citeste continuarea

Prajitura din albusuri cu nuca si...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol se mixeaza albusurile cu un praf de spuma pana isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa si densa, Adaugam faina amestecata cu nuca ,praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si crema de ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Foile-intr-un bol mixam ouale cu zaharul(sau le batem cu telul)adaugam uleiul treptat,smantana,adaugam praful,amoniacul stins cu sucul de lamaie,Amestecam bine dupa care adaugam faina amestecand...Citeste continuarea

Pasca fara aluat cu merisoare

Postat de: violeta30 in Dulciuri

Se bat ouale cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda va trebui pisata bine cu furculita pentru a nu avea cocoloase), smantana si untul moale (la...Citeste continuarea

Pilaf cu aripioare de pui

Postat de: violeta30 in Pui

Oparim aripioarele si aruncam apa. Punem 3 cani de apa la fiert si adaugam aripioarele oparite, ceapa, morcovul si sare dupa gust sau delikat. Cand da in clocot, adaugam orezul si lasam la foc mic...Citeste continuarea

Pastrav cu legume la cuptor

Postat de: Bucataras in Pastrav

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare...Citeste continuarea

Pasca traditionala cu aluat de cozonac

Postat de: Bucataras in Dulciuri

Pentru aluatul de cozonac eu voi pune ingredientele la framantat intr-un robot de bucatarie, dar poti framanta si cu mana! Mai intai dizolva drojdia in laptele caldut, adauga 2 linguri de zahar...Citeste continuarea

Pizza cu salam

Postat de: eumimi in Pizza

Intai framantam aluatul: punem faina intr-un bol si adaugam drojdia dizolvata in apa calduta. Adaugam si uleiul si incepem sa framantam, adaugam sarea si zaharul si framnatam in continuare sa...Citeste continuarea

Prajitura cu bere

Postat de: katty in Dulciuri

Intr-un castron mixam untul si zaharul, apoi adaugam , pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt si amestecul de scortisoara si coriandru si seadauga la...Citeste continuarea

Pui umplut cu naut si broccoli

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa. Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline. Punem si broccoli spalat si taiat in...Citeste continuarea

Prajitura bicolora in forma de peste

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Intr-un bol se bat ouale,  se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc. Puneți iaurtul , untul moale și  amestecati bine. Se...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata si frisca

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Blat: Intr-o craticioara am pus galbenusurile cu zaharul si ciocolata si le-am topit pe baie de abur, apoi am transferat totul intr-un castron, am lasat sa se raceasca cca 20 min si am mixat bine....Citeste continuarea

Placinta cu ciuperci (de post)

Postat de: aliliana in Mancaruri de post

Aluatul: margarina se amesteca cu faina, sarea si praful de copt. Se adauga apa si se omogenizeaza bine pana ce rezulta un aluat nelipicios care va fi dat la rece pentru o jumatate de ora....Citeste continuarea

Paine cu masline

Postat de: jolygina in Aperitive / Garnituri

Amestecam ingredientele in ordinea in care le am scris apoi lasam coca sa creasca circa o ora iar intre timp curaram maslinele sau putem sa cumparam direct feli de masline . Cand coca a crescu...Citeste continuarea

Pizza turceasca din carne de miel...

Postat de: merisor67 in Oaie

Pentru marinata, punem carnea taiata in bucati mai mici, in caserola pentru vidare si o condimentam cu sare, piper, boia dulce si ghimbir. O amestecam bine sa se pudreze uniform cu aceste...Citeste continuarea

Pulpa de miel cu mancarica de...

Postat de: madi_marin in Oaie

Se spală carnea şi se şterge. Se condimentează cu amestecul special pentru miel, se pune în caserola de marinare împreună cu ceapa tocată, foaia de dafin, piper, vin şi apă...Citeste continuarea

Prajitura de post cu mere

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Merele se spala, se curata si se trec pe razatoare. Punem merele cu 3 linguri zahar brun, uleiul si un plic zahar vanilat la foc, lasam sa se caleasca pana scade zeama lasata. La final presaram...Citeste continuarea

Prajitura cu jeleu de fructe si...

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

JELEU DE FRUCTE:   Prima data trebuie sa facem jeleul de fructe. Intr-o craticioara punem zaharul, fructele congelate, si 70 ml apa. Fierbem la foc mic si spumam cand este nevoie. Cand...Citeste continuarea

Pulpa de miel fiarta in vin...

Postat de: gaby_d in Oaie

Am incercat 4 variante de marinare a mielului - in vin alb, rosu, bere si lamaie. Preferata mea a fost berea ;). A iesit cea mai grozava carnita, desi absolut toate 5 retete cu miel au fost...Citeste continuarea

Pilaf turc de bulgur

Postat de: ctlina in Mancaruri de post

Se spala bulgurul cu apa rece si se lasa la scurs. Se curata si se toaca marunt usturoiul si ceapa.  Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline, se revine ceapa și...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]