Piept de pui la gratar

de Bya Ralu in Pui, 11 Iun 2016 | 3704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 pahar de bere
  • condimente:praf de usturoi,condimente pentru pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se curata de pielite si se feliaza,fiecare bucata se condimenteaza si se pun intr-un castron.

Se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 2 ore.

Gratarul se unge cu slanina.

Se pun pe gratar, se lasa sa se rumeneasca putin (nu trebuie sa se faca prea tare ca altfel devin seci).

Se lasa putin sa fie apos pieptul de pui.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere