Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Iun 2016 | 3852 vizualizari

 

O combinatie foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 2 legaturi ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei capia verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 150 g mazare
  • 200 g ciuperci
  • 200 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • 500 g gnocchi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt.

In vasul ceramic al slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa si ardeiul tocat, morcovii rondele, mazarea si ciupercile.

Se presara vegeta, piper si se amesteca.

Se pun pipotele si inimile curatate si rosiile in bulion.

Se presara cu vegeta si piper.

Se pune 150 ml apa si se amesteca.

Se pune capacul si se seteaza aparatul pe High si se lasa 6 ore.

Gnocchi se fierb in apa cu sare si se pun la scurs.

Dupa 4 ore si jumatate se pun in vas si gnocchi fierti.

La final se pune si verdeata tocata.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi de pui cu gnocchi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu piept de pui la slow cooker Crock-Pot