A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Prajitura de post cu nuca de cocos

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Intr-un bol amestecam nuca de cocos, faina, zaharul si praful de copt. Amestecam cu o lingura. Turnam apa si esenta de vanilie peste ingredientele uscate. Mixam bine. Eu am folosit o tava mai...Citeste continuarea

Pui condimentat la cuptor

Postat de: violeta30 in Pui

Pregatim amestecul de condimente intr-un pahar cu care vom unge puiul, dupa care vom da si cu ulei.  Asezam puiul pe forma speciala pentru pui sau umplem o sticla de 500 ml de bere cu apa...Citeste continuarea

Pizza la tigaie cu faina de malai...

Postat de: Gagarin in Pizza

Se pune drojdia maruntita in apa si se lasa 5 minute, se toarna apa cu drojdia peste faina, adaugam sare si ulei si ne apucam de malaxat. Dupa 8 minute portionam aluatul in 3, il facem bilute...Citeste continuarea

Pizza pe felii de paine

Postat de: violeta30 in Pizza

Intr-o tava unsa cu putin unt/ulei asezam feliile de paine. Ungem painea cu ketchup si apoi asezam mezelurile taiate fasii peste care punem ciupercile. Presaram cascaval din abundenta si aranjam...Citeste continuarea

Paste "Osso Buco" umplute cu carne

Postat de: violeta30 in Paste

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet. Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si...Citeste continuarea

Peste in sos curry Tikka Masala

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Se taie lamaia in jumatati. O jumatate se taie bucati, iar sucul de la cealalta se amesteca cu 1 lingura din pasta de curry. Se ung bucatile de peste cu pasta de curry si se lasa la dezghetat...Citeste continuarea

Pasta de curry Tikka Masala

Postat de: Satisfyyourcravings in Sosuri

Intr-o  tigaie , fara ulei, se prajesc semintele de cumin,  paprika afumata, garam masala, boabele de  coriandru  si piperul cayenne pana incep sa elibereze aromele. Se...Citeste continuarea

Pasca cu branza si stafide

Postat de: momo121 in Dulciuri

Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom. Intr-o tava...Citeste continuarea

Pasca traditionala cu orez

Postat de: momo121 in Dulciuri

Pentru inceput pregatim maiaua din drojdie cu 5 linguri lapte caldut, 5 linguri zahar si putina faina, lasam 10 minute pana cand drojdia se umfla. Zaharul il amestecam cu laptele caldut si...Citeste continuarea

Placinta cu telemea de oaie

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Aluatul se lasa la decongelat. Branza se da pe razatoare. Intr-un castron se amesteca telemeaua cu branza de vaci, 4 oua, smantana si zaharul vanilat pana se omogenizeaza. Se tapeteaza o...Citeste continuarea

Prajitura cu bezea si crema de...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul,adaugam zaharul treptat si mixam pana ce devine o bezea lucioasa si tare. Adaugam faina,nuca macinata,esenta si amestecam...Citeste continuarea

Paine cu urzici

Postat de: sufletista in Piine

Intr-un vas se adauga faina,sarea,zaharul,amestecam si facem o gaura in mijloc,adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, Adaugam drojdia dizolvata in apa calduta,ouale batute,smantana,uleiul si...Citeste continuarea

Pasca cu smantana

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un vas mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o spuma lucioasa, Adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare,adaugam smantanta in fir subtire si...Citeste continuarea

Piept de rata cu fistic, citrice si...

Postat de: panacris in Slow Cooker

Noul meu ajutor din bucatarie, Alin, adica slow cooker Crock-Pot se seteaza la funcția HIGH, pentru 60 de minute. Se așează artistic pulpele de rață, ce se stropesc cu uleiul aromatizat, se...Citeste continuarea

Pernute cu branza de burduf

Postat de: MotanLaOale in Aperitive / Garnituri

Aluatul se lasa la decongelat de preferat in frigider. Branza de burduf se marunteste si se amesteca cu 3 galbenusuri. Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se...Citeste continuarea

Prajitura Inteligenta

Postat de: eumimi in Prajituri

Se separa ouale. Galbenusurile se bat cu zaharul tos. Se adauga untul topit si faina si se mixeaza in continuare. Adaugam in fir subtire si laptele mixand in continuare.  Mixam si albusurile...Citeste continuarea

Prajitura Jerbo, o prajitura din...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Preparare Prajitura Jerbo, o prajitura din copilarie Aluatul: Se cerne faina intr-un bol, se adauga sarea si se pune apoi zaharul, coaja de lamaie, untura, smantana si galbenusurile...Citeste continuarea

Placinta cu urzici

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Aluat- se dizolva drojdia in apa calduta intr-un pahar.Intr-un bol adaugam faina,sarea,amestecam si facem o gaura in mijloc adaugam drojdia,uleiul si se framanta adaugand treptat apa. Se...Citeste continuarea

Pateu de linte

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Intr-o cratita adaugam lintea,1 morcov curatat si taiat felii,foaia de dafin,sare si punem la fiert cca 15 min.(din momentul ce fierbe apa) Intre timp curatam morcovul il dam prin razatoarea...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de vanilie,...

Postat de: rocsi_1612 in Prajituri

Crusta: Topim untul si il lasam sa se racoreasca. Biscuitii ii macinam in robot si ii amestecam cu untul topit, laptele si indulcitorul. Crema de vanilie: Ciocolata alba o topim si o...Citeste continuarea

Prajitura cu mere si nuci, de post

Postat de: Pungasa_Rogue in Mancaruri de post

Dupa ce merele au fost curatate de coaja, cotor si seminte, spalate si rase, iar nucile sparte, curatate si taiate grosier, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron mare se...Citeste continuarea

Paste cu ciuperci

Postat de: Ruxx in Paste

1. Într-o oală mai mare punem la fiert aprox 500 ml de apă cu sare si 2-3 linguri de ulei de măsline (va ajuta pastele să nu se lipească între ele). După ce apa clocotește...Citeste continuarea

Pizza cu sos Bechamel, sparanghel,...

Postat de: Satisfyyourcravings in Pizza

Se amesteca faina, malaiul si sarea.  Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un...Citeste continuarea

Prajitura frageda cu branza si stafide

Postat de: Criss in Prajituri

Pentru aluat se amesteca faina cu praful de copt si indulcitorul pudra, se adauga untul rece si se amesteca cu varfurile degetelor pana cand capata consistenta si aspectul unor firimituri. Se...Citeste continuarea

Peste cu pasta harissa

Postat de: ianculubita in Peste

Intr-un bol se amesteca 1 lingura de pasta harissa cu putina sare, chimionul macinat, se maseaza pestele cu acest amestec, se pune intr-un vas si se tine al frigider cel putin 2h; ideal ar fi sa...Citeste continuarea

Piure de legume prajit, cu carnati...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se curata si taie in cuburi cartofii si legumele. Se fierb in apa sarata 15-20 de minute.  Se scurg si se lasa putin la racit.  Se incalzeste untul si uleiul intr-o tigaie...Citeste continuarea

Pho vegerarian (Supa Vietnameza)

Postat de: Satisfyyourcravings in Supe

Se taie ghimbirul si ceapa logitudinal in 2. Se coc direct pe flacara de la aragaz pana devin maronii.  Se adauga intr-o oala, impreuna cu condimentele, sare si apa fierbinte. Se lasa sa...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza si...

Postat de: AndrutzaP in Prajituri

Blatul: Se separa oualele. Galbenusurile se bat cu zaharul pana ce capata o consistenta cremoasa. Untul topit se adauga in compozitie si se amesteca pana se incorporeaza foarte bine....Citeste continuarea

Pate vegetal de naut

Postat de: Sylvia in Mancaruri de post

Prepararea este extrem de simpla, se pun intr-un bol mai inalt nautul fiert ( eu fierb mereu mai mult si il pastrez in cutii in frigider ) care se poate folosi si din conserva , ceapa verde taiata...Citeste continuarea

Prajitura cu morcov ras

Postat de: AndrutzaP in Mancaruri de post

   Prajitura este foarte usor de facut si este foarte gustoasa.    Pentru inceput, dati morcovul pe razatoarea mica. Amestecati cu mixerul ulei cu zaharul pana se...Citeste continuarea

Platou aperitiv

Postat de: AndrutzaP in Aperitive / Garnituri

   Fiind in lipsa mare de timp, acest platou este indicat cand aveti musafiri neasteptati si vreti sa puneti ceva pe masa rapid.    Pentru inceput puneti oualele la fiert....Citeste continuarea

Paste primaveratice

Postat de: gurita_ta2005 in Paste

Punem o cratita cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa punem pastele cu putina sare la fiert. Ceapa rosie se taie felii si se pune la calit in unt impreuna cu pancetta. Dupa cateva minute...Citeste continuarea

Pandispan cu ciocolata

Postat de: eumimi in Dulciuri

Am facut budinca din 2 plicuri : 1 de ciocolata si 1 de caramel. Am pus 800 g de lapte la fiert. Am adaugat peste laptele fiert praful de budinca amestecat cu 50 g lapte si 6 linguri de zahar....Citeste continuarea

Placinta cu dovleac cu foi de casa

Postat de: eumimi in Prajituri

Se da dovleacul pe razatoare si se caleste cu o cana de zahar si 2 lingurite de scortisoara pana cand se evapora zeama lasata de el. Se framanta aluatul: punem intr-un bol apa si untura si apoi...Citeste continuarea

Penne rigate cu spanac si smantana

Postat de: susu in Penne

Punem 2 l de apa la fiert cu niste busuioc uscat, o foaie de dafin, coriandru si un catel de usturoi ca sa dea gust. Cand a dat apa in clocot adaugam sarea si pastele. Amestecam mereu in oala sa...Citeste continuarea

Portocalopita sau prajitura greceasca

Postat de: susu in Dulciuri

Pentru sirop fierbem toate ingredientele, eu am folosit 2 portocale acre, 1/2 lamaie si coaja taiata. Se fierbe pana scade la jumatate si se strecoara de samburi si coaja. Ingredientele se masoara...Citeste continuarea

Pernite cu piersici la slow cooker...

Postat de: CulinaryRainbow in Slow Cooker

Am dizolvat drojdia în apa călduță. Am adăugat zahărul, uleiul iar mai apoi am cernut peste acestea făina și sarea. Am frământat un aluat elastic pe care l-am lăsat să...Citeste continuarea

Placinta de ciuperci

Postat de: violeta30 in Mancaruri de post

Se calesc ciupercile si ceapa tocate marunt in ulei. Cand sunt gata se adauga faina desfacuta intr-o canuta de apa. Se adauga sare, piper si marar dupa gust. Trebuie sa arate ca o ciulama mai...Citeste continuarea

Pateuri cu rosii si branza

Postat de: Camy_gby in Aperitive / Garnituri

In apa clocotita se adauga zaharul, sarea si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa la odihnit 30 de minute. Rosiile se taie felii. Branza se amesteca cu sarea, usturoiul trecut prin...Citeste continuarea

Pizza cu salam, ciuperci si porumb

Postat de: Meea in Pizza

  Ma ia deja cu transpiratiile cand ma gandesc iarasi la framantat:)). Intr-un vas mare punem faina de jur imprejur,lasand in mijloc un cuib micut. Pe marginea vasului, peste faina, punem...Citeste continuarea

Plachie cu caras

Postat de: eumimi in Peste

Se curata si se prajeste pestele. Ceapa si ardeiul se taie julienne si se pun la calit in ulei incins. Se lasa pana cand incepe ceapa  sa devina rosiatica. Se adauga 2 linguri de...Citeste continuarea

Parjoale manastiresti

Postat de: Ksenya in Mancaruri de post

Hrisca o dam la robot pana devine ca un piure. Ceapa o tocam si o calim in 2 linguri ulei, pana devine aurie, adaugam ciupercile tocate si lasam la inabusit 20 minute la foc mic. Dam...Citeste continuarea

Prajitura cu mascarpone si sos de...

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Se separa ouale. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul, mixand bine dupa fiecare pana se obtine o spuma tare. Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la...Citeste continuarea

Prajitura cu crema cu mascarpone si...

Postat de: Bunica in Prajituri

Blatul: Separă gălbenușurile de albusuri. Albușurile se mixează cu un praf de sare. Când bezeaua este mixată, adaugă zahărul mixând continuu până la formarea...Citeste continuarea

Pulpa de porc prefiarta, pe pat de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Porc

Pulpa de porc se spala si se fierbe pana se patrunde bine in 1,5 l apa cu putina sare, cateva boabe de piper negru si doua foi de dafin, apoi se scoate din apa si se lasa sa se raceasca....Citeste continuarea

Pulpe de pui invelite in bacon

Postat de: licurici_lra in Pui

Am spalat pulpele de pui si le-am lasat la uscat. Am amestecat uleiul cu toate condimentele, apoi am adaugat pulpele de pui, am amestecat bine si am dat la frigider, pentru 30min. Am invelit...Citeste continuarea

Prajitura cu branza

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Pentru aluat am framantat margarina cu faina amestecata cu praful de copt, am adaugat ouale,laptele, putina sare si coaja de lamaie framantand in continuare cu mana.Am acoperit aluatul cu folie si...Citeste continuarea

Pilaf de orez cu pulpe de pui si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Pulpele se taie in jumatati, se spala, se dau cu sare si se pun la foc intr-un wok impreuna cu uleiul. Se acopera wok-ul cu un capac. Dupa ce a scazut apa lasata de pulpe, se adauga 100 ml de apa....Citeste continuarea

Prajitura in straturi cu...

Postat de: taniakswn in Dulciuri

Separam albusul de galbenus si mixam albusul cu zaharul pana cand devine o spuma consistenta si nu se mai simt cristalele de zahar.  Dupa ce compozitia a devenit ca o crema adaugam pe rand...Citeste continuarea

Pulpe pui in bacon la cuptor

Postat de: caroline in Pui

Mai intai spalam pulpele si le punem la fiert in apa rece cu sare. Lasam sa fiarba la foc potrivit. Cand pulpele au fiert, le scoatem intr-o sita si lasam sa se raceasca putin.  Indepartam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]