A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Coca de Llanda

Postat de: carla20 in Dulciuri

Punem ouale intr-un castron,adaugam iaurtul,coaja de lamaie si mixam.Adaugam faina amestecata cu praful de copt mixand in continuare,apoi adaugam zaharul iar la sfarsit uleiul.Omogenizam....Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Apa,zeama de lamaie si zaharul se pun la fiert la foc mediu. Din momentul in care incepe sa fiarba se lasa la foc mic 15 minute dupa care se adauga untul si amidonul. Se ia de pe foc si se...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

Postat de: MIUTA in Cannelloni

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne tocata

Postat de: LALY in Cannelloni

Preparare sos Bechamel :punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta cu ou batut

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama. Am pus la calit...Citeste continuarea

Chiftelute de dovlecei la cuptor

Postat de: mimmi in Aperitive / Garnituri

Spalam dovleceii si ii dam pe razatoarea mare. Presaram peste ei un praf de sare,ii lasam sa lase apa 5 minute dupa care ii scurgem bine. Adaugam restul ingredientelor si framantam cu mana. Formam...Citeste continuarea

Cornuri cu mere

Postat de: oana_pisicutza16 in Dulciuri

Dizolvam plicul de drojdie in 2-3 linguri de lapte caldut. Mierea si untul le dizolvam in restul de lapte cald. Adaugam faina pana obtinem un aluat moale si ne lipicios. Lasam aluatul obtinut la...Citeste continuarea

Costita fiarta cu usturoi

Postat de: adela1981 in Mezel de casa

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina sare (s-ar putea sa fie sarata daca a fost afumata) si cu 6 catei de usturoi. Se lasa la fiert la foc potrivit (nu mare). Dupa ce a...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu legume

Postat de: gatiticuspor in Ciorbe

Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se adauga ceapa tocata, cartofii taiati cuburi, morcovul rondele si fasolea verde taiata bucati....Citeste continuarea

Cuibuşor de pui

Postat de: kukibella in Vita

se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor. se formeaza chiftelute mici care se prajesc ın ulei ıncins pana se rumenesc. orezul se caleşte ın uleiul de masline ptr.2-3 min.;se...Citeste continuarea

Chec cu visine si cocos

Postat de: Sim0naWorld in Prajituri

Am mixat ouale cu zaharul timp de 5 minute. Am adaugat uleiul, mixand continuu, apoi laptele si esenta de vanilie. Am amestecat faina cu praful de copt si nuca de cocos si am adaugat peste...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Sim0naWorld in Ciorbe

Am pus la fiert jumătatea de pui (pentru ca puiul era din comerţ, eu am adaugat şi un pic de grăsime de gaină de curte pe care o aveam în congelator). După ce am luat spuma, am...Citeste continuarea

Chifle de casa

Postat de: Sim0naWorld in Piine

Am amestecat cele doua faini, cu drojdia si semintele de floarea soarelui. Am adaugat 1 lingura de zeama de lamaie si apa minerala si am amestecat cu o lingura. Am adaugat 1 lingura de...Citeste continuarea

Ceafa de porc in sos de smantana

Postat de: Sim0naWorld in Porc

Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de pui

Postat de: adela1981 in Ciorbe

Se curata, se spala puiul si se taie in bucati, se pune la fiert, dupa primul clocot se  ia spuma.  Se curata, se spala legumele  si se taie. Se caleste ceapa taiata  apoi se...Citeste continuarea

Cubulete cu menta

Postat de: ianculubita in Prajituri

ouale cu putina sare le bati cu zahar pana-si dubleaza volumul si are un aspect spumos; adaugi ulei cate putin,iaurt,cocos,siropul,vanilia si la urma faina amestecata cu praful de copt; in...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare cu gulii

Postat de: MIUTA in Supe/Ciorbe

Se taie ceapa fin si se caleste in ulei.Se adauga un morcov dar pe razatoarea fina si se lasa sa se caleasca impreuna cu ceapa inca 2-3 minute.Se pune pasta de ardei si se adauga cca 3 litri de...Citeste continuarea

Chec cu dovlecei

Postat de: kukibella in Aperitive / Garnituri

ouale se bat spuma adaugandu-se treptat iaurtul şi uleiul. se adauga branza şi caşcavalul ,dovlecei dati prin razatoare şi storşi; se amesteca compozitia;peste se adauga ın ploaie...Citeste continuarea

Chocolate & dulce de leche brownies

Postat de: diaconta in Prajituri

Pentru inceput,tapetam o tava de 20x30 cm cu faina sau hartie de copt,cum preferati. Ciocolata maruntita,o punem impreuna cu untul intr-un vas pe baie de aburi.Avem grija ca fundul vasului in...Citeste continuarea

Cupcakes şi tartă cu cremă de...

Postat de: diaconta in Prajituri

Preparam mai intai compozitia pentru blat si cupcakes. Ciocolata rupta bucati,o punem la bain marine impreuna cu laptele si untul.Lasam sa se dizolve.Nu amestecam prea mult.Lasam amestecul sa...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de vita si porc

Postat de: panacris in Cannelloni

Carnea tocata se prajeste usor in vasul wok cu un strop de ulei de masline, se adauga pasta de tomate diluata cu putina apa, se asezoneaza de sare, piper si oregano si se lasa la fiert, acoperit...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu susan servit cu...

Postat de: nico15 in Porc

Cotletul se aranjeaza, se scoate carnea de pe os si se va imbraca osul in staniol sa nu se arda, dupa care bucatile de carne se ung cu ulei se sareaza si pipereaza si se fac mici incizii in carne...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu piure de fasole...

Postat de: nico15 in Porc

Se ia bucata de cotlet si se scot bucati de carne si piele de pe oase, pentru a ramane osul fara carne, dupa ce am terminat de aranjat bucata de carne, trecem la pregatirea umpluturii....Citeste continuarea

Costite cu varza acra

Postat de: Sidy in Porc

  Am taiat varza fideluta dupa ce a stat la scurs si desarat. Dacă este prea sărată, o lăsati asa taiata fideluta ,în apă rece în continuare.  Am calit ceapa...Citeste continuarea

Chiftelute din dovlecel

Postat de: timea in Mancaruri de legume

Dam dovlecelul prin razatoarea mare si o stoarcem de apa pe care o lasa. Batem oul in care adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt, patrunjelul tocat si dovlecelul ras. Adaugam sare, piper si 2...Citeste continuarea

Cuiburi de viespi

Postat de: MIUTA in Dulciuri

Se cerne faina intr-un lighean. Se face in mijlocul fainii o gropita si acolo vom pune laptele caldut,drojdia dizolvata si o lingura de zahar.Amestecam compozitia cu putina faina,acoperim si...Citeste continuarea

Ciorba de varza acra cu afumatura

Postat de: Sidy in Ciorbe

Se pune afumatura( oase garf si carnati) la fiert circa 30 de minute.Adaugam pasta de gogosari ,varza murata taiata fideluta peste aproximativ 4-4.5 l apa. Lasam sa fiarba. La sfarsit se...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de pui

Postat de: Steffy in Cannelloni

Salsa (sosul de rosii) Punem intr-o tigaie si prajim ceapa tocata marunt. O lasam doar sa isi schimbe culoarea si adaugam sosul de rosii, 250 ml apa, sare, piper, oregano dupa gust. O lasam...Citeste continuarea

Clatite banatene

Postat de: mitinita in Dulciuri

Clatitele: Se amesteca ouale,cu lingura de ulei si sarea. Se adauga faina si laptele si amestecam bine ca sa nu ramana cocoloase. Se toarna apa minerala,clatitele trebuie sa fie mai grosute...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu legume

Postat de: gurita_ta2005 in Ciorbe

Carnea se taie cubulete mici si se pune la fiert in oala de ciorba impreuna cu ceapa intreaga. Legumele se taie dupa preferinte si se calesc in putin ulei de masline, dupa care se adauga in...Citeste continuarea

Cartofi in crusta de mustar

Postat de: VERONICA2607 in Mancaruri de post

Curatam, spalam  si taiem cartofii si ii punem la fiert in apa cu un praf de sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei. Separat pregatim sosul amestecand...Citeste continuarea

Cornuri cu dulceata de capsuni si...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Aluatul l-am facut la masina de paine. Am pus in masina de paine laptele, esenta de vanilie, oul, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul moale, faina si la final drojdia. Cand aluatul este gata il...Citeste continuarea

Cubulete imbatate in vin, pe pat de...

Postat de: Sidy in Porc

Se taie carnea in cubulete potrivit de mari si se tine intr-un bait facut din usturoi presat, vin si mustar, la rece macar o ora. Prazul taiat marunt il sotam in doua linguri ulei pina devine...Citeste continuarea

Cornulete cu dulceata de gutui si nuca

Postat de: VERONICA2607 in Dulciuri

Se ia aluatul si se intinde pe masa tapetata cu faina, in foaie de 1 cm grosime si in forma de cerc. Dulceata de gutui se amesteca cu nuca macinata. Aluatul in forma de cerc se taie in triunghiuri...Citeste continuarea

Cartofi in crusta de mustar ( post )

Postat de: pusikmea in Mancaruri de post

Curatam si spalam cartofii. Ii taiem felii mai groase, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei ( facem asta pentru...Citeste continuarea

Coronita aperitiv

Postat de: LALY in Aperitive / Garnituri

Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita sau o dam tot pe razatoarea mare. Punem intr-un castron faina, adaugam apoi praful de copt si...Citeste continuarea

Cornulete fragede cu nuca

Postat de: Elena_Daria in Dulciuri

Intr-un vas se pune untura,praful de copt stins cu otet si apa si se freaca cu o lingura pana compozitia devine omogena(va arata ca o maioneza).Se adauga faina cernuta si se framanta cu mana pana...Citeste continuarea

Cotlet de porc pe pat de ceapa

Postat de: panacris in Porc

Se pregateste un sos din mustar, ulei de masline si sare, cu care se "maseaza" cotletele. Ceapa se curata, se taie rondele si se aseaza intr-o tava termorezistenta. Se pun cotletele...Citeste continuarea

Ciorba de burta de vita

Postat de: ela in Ciorbe

Burta o lasam la decongelat  cu cateva ore inainte. Curatam ardeiul si il taiem in doua.Curatam doi morcovi si pastarnacul.Muschiuletul de vita il taiem marunt.Punem la fiert intr-o oala...Citeste continuarea

Crap la cuptor

Postat de: Sim0naWorld in Crap / Caras

Pentru inceput am condimentat peste cu condiment special pentru peste si piper. L-am dat la rece pentru 2-3 ore. Intre timp am pregatit o tava in care am pus ulei de masline. Am adaugat ardeii...Citeste continuarea

Chec cu limetă

Postat de: mena29 in Prajituri

Int-un bol am amestecat bine zaharul, mierea si uleiul dupa care am adaugat laptele de soia, coaja rasa de limeta si sucul. In alt bol am cernut faina, praful de copt si amidonul, am adaugat...Citeste continuarea

Cartofi sub capac

Postat de: mimmi in Mancaruri de post

Curatam cartofii si ii taiem ca pentru cartofi pai. Ii punem intr-o tigaie antiaderenta unde adaugam uleiul si un pahar de apa. Presaram dupa gust sare si piper si ii lasam acoperiti sa se...Citeste continuarea

Clatite cu bezea

Postat de: sufletista in Dulciuri

Mixam ouale cu sarea si zaharul,adaugam sana,coaja de lamaie si zeama,praful de copt si faina mixam si dam la frigider 30 min,adaugam putin ulei si amestecam. Incalzim bine tigaia si facem...Citeste continuarea

Crenvurști de casă

Postat de: elucubratiiculinare in Mezel de casa

Pregătim condimentele.  Pregătim mațele, le spălăm bine în multe ape. Carnea se spală bine, se curăță de tendoane și se dă de două ori prin mașina de tocat prin sita...Citeste continuarea

Cotlet de porc in zeama de varza

Postat de: Sidy in Porc

Cotletul intreg il punem intr-o oala, turnam peste el zeama de varza( moarea), acoperim cu capac oala si lasam sa fiarba 40-45 de minute.Dupa 30 de minute il intoarcem pe cealalta parte....Citeste continuarea

Choux a la creme rapide

Postat de: angyb in Prajituri

Crema: Amestecati faina cu oul si zaharul dupa care adaugati laptele amestecand mereu. Puneti oala pe baine marie si amestecati pana cand se ingroasa.Lasati sa se raceasca. Cand crema s-a...Citeste continuarea

Crema de vanilie

Postat de: giorgi in Prajituri

1/2 pachet unt (100 gr)se pune la fiert pe baie marie cu 7 linguri de zahar si vanilie,amestecand continuu.Cand untul se topeste se adauga 5 linguri cu varf de faina .Se amesteca energic si dupa...Citeste continuarea

Chec din faina integrala si nuci

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Am pus la mixer ouale si praful de sare, am mixat 1-2 minute si am adaugat zaharul pudra( facut din zahar brun). Se mixeaza zece minute pana creste in volum compozitia si adaugam nuca macinata...Citeste continuarea

Cornuri cu şuncă

Postat de: botcrina in Aperitive / Garnituri

. Dizolvăm drojdia în puţină smântână, după care o lăsăm să crească circa 10 minute. Amestecăm margarina, untura, făina,sarea, gălbenuşurile, drojdia şi...Citeste continuarea

Chinezoaica

Postat de: LUK in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei se mixeaza bine cu zaharul si esenta de rom, pana devine ca o crema. Se adauga nuca macinata, apoi faina amestecata cu praful de copt si cacao. Albusurile se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]