Costita fiarta cu usturoi

de adela1981 in Mezel de casa, 13 Mar 2012 | 18537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg costita fara os, usor afumata ( se poate si neafumata)
  • 6-8 catei de usturoi
  • sare
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita fiarta cu usturoi:

Se spala costita si se pune la fiert in apa cu foarte putina sare (s-ar putea sa fie sarata daca a fost afumata) si cu 6 catei de usturoi. Se lasa la fiert la foc potrivit (nu mare). Dupa ce a fiert, se  prepara o pasta din usturoi si boia de ardei, adica, se piseaza usturoiul se  amesteca cu un praf de sare (foarte putin) si 1 lingurita de boia dulce. Se unge cu aceasta pasta si se da la rece

TIPS-URI

1

Tipsuri: se poate adauga mai putin usturoi, dar prin fierbere isi pierde acea tarie, dar o sa fie aromat, gustul puternic de usturoi, da acea pasta. Puteti folosi doar un catel, depinde de gustul fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita fiarta cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite cu miere la cuptor