Cannelloni cu carne tocata si ciuperci

de MIUTA in Cannelloni, 14 Mar 2012 | 21383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati cannelloni
  • 300 g carne tocata de porc
  • 300 g ciuperci
  • 3 oua
  • 2-3 linguri pesmet
  • 3 linguri pasta de ardei
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • 150 g mozzarella
  • o ceapa
  • patrunjel verde tocat
  • ulei
  • sare,piper,cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne tocata si ciuperci:

Pentru inceput se caleste in 4 linguri de ulei ceapa. Se adauga carnea tocata si ciupercile taiate marunt. Se condimenteaza cu sare, piper si putin cimbru. Se lasa la foc mic pana scade apa lasata de ciuperci si carne. La sfarsit se pune pasta de ardei, se mai lasa cateva minute si se opreste focul.

Cand se raceste compozitia cu carne se adauga pesmet, patrunjel verde tocat si un ou. Se amesteca foarte bine ingredientele si daca mai este nevoie se condimenteaza.

Se umple fiecare canellonni cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas yena. Deasupra se toarna peste ei 200 ml bulion amestecat cu 200 ml apa. Se pun la cuptor pentru 30 minute.

Cand se scot din cuptor trebuie sa fie evaporata aproape toata apa si bulionul.

Se rade intr-un vas mozzarella, se amesteca cu smantana, doua oua si se toarna peste cannelloni. Se pune din nou la cuptor inca 10 minute.

Sunt un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne tocata si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Asyo 1

28.03.2012, 13:26

Arata bine si cred ca este foarte bun cu mozzarella

deliciousflavours 1

28.03.2012, 16:11

Arata f bine, un deliciu!
Si eu am facut sambata, dar putin diferit

naomy 1

28.03.2012, 18:49

superbi,sunt preferatii familiei ,felicitari pt prezentare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne tocata