A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cafea rece (reteta video)

Postat de: bucatarie_marocana in Cafea

Pune intr-un mixer lapte, adauga peste el zahar si cafea, apoi amesteca foarte bine. Adauga si gheata si amesteca din nou. Pune amestecul in pahare si presarati niste cafea peste ele...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: botcrina in Aperitive / Garnituri

Punem 2 ouă la fiert. Tăiem parizerul, brânza, castraveţii, gogoşarii şi ouăle fierte (când s-au răcit) cubuleţe. Tăiem mărunt şi leuşteanul şi-l încorporăm...Citeste continuarea

Chiftelute de pleurotus cu branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Ciupercile se spala, se storc bine de apa( lasa destula). Le punem la robot( masina de tocat ce doriti), impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul, mararul, cartoful razuit  pe...Citeste continuarea

Cartofi umpluti la cuptor

Postat de: Alinutza80 in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spala bine sub jetul de apa si se baga la cuptor pana de coc (trebuie sa se inmoaie putin). Cand sunt copti se scot si se lasa un pic sa se raceasca, apoi se taie la fiecare cate...Citeste continuarea

Ciorba radauteana a la gaby_d

Postat de: cris2711 in Supe/Ciorbe

Eu am ales sa fierb ciorba intr-o oala de 8 litri. Nu am facut-o plina,dar imi place sa fie loc de fiert. Se pun la fiert in circa 5 litri de apa pieptul de pui si radacinoasele. Cand s-a...Citeste continuarea

Clatite cu branza dulce si capsuni

Postat de: Dianaaa in Prajituri

Laptele de vaca se amesteca intens cu iaurtul, branza si sare. Se adauga o lingura de faina alba, iar restul cat cuprinde faina integrala. Se amesteca pana se omogenizeaza toata faina. La sfarsit...Citeste continuarea

Clatite cu branza "Ceva fin" si...

Postat de: Bucataras in Prajituri

Ouale se pun intr-un bol impreuna cu sarea, se mixeaza si se adauga faina. Se amesteca bine. Se toarna pe rand laptele, apa minerala si uleiul, cate putin, pana se omogenizeaza compozitia de...Citeste continuarea

Ciupercute umplute

Postat de: stratulatgeorgiana in Mancaruri de legume

Se curata ciupercile.se condimenteaza cu sare si piper. Separat se taie cuburi branza de oaie,piciorusele de ciuperci,kaiserul si se amesteca cu oul batut bine. Compozitia se pune in...Citeste continuarea

Chiftele de Königsberg

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Reteta de chiftelute o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-de-pui-imbulinate-46796.html   Pentru sos: Se pune untul intr-o tigaie,se adauga si faina sa se...Citeste continuarea

Cheesecake cu ananas si jeleuri

Postat de: bucatarie_marocana in Torturi

1-blatul: Biscuitii se macina in robotul de bucatarie. Punem pesmentul obtinut intr-un bol,turnam untul peste el,adaugam galbenusul de ou si vanilia si amestecam foarte bine. Punem...Citeste continuarea

Chec "Zebra"

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugam zaharul vanilinat si mixam la viteza mica, apoi adaugam zaharul, lingura cu lingura, pana...Citeste continuarea

Clatite cu dulceata de capsuni

Postat de: Dya in Dulciuri

Mixam ouale impreuna cu zaharul si esentele, adaugam faina si apoi, putin cate putin, apa minerala.  Din compozitia obtinuta coacem foile de clatite. Separat, pregatim siropul: punem cei...Citeste continuarea

Ciuperci si carnati la cuptor

Postat de: Luana in Mancaruri cu carne

Se scoate carnea din carnati si se face piftelute (Sau se lasa carnatii normal si se taie cubulete) . Se incinge uleiul si se pun la prajit , peste care adaugam ceapa . Se adauga si...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolată albă şi...

Postat de: Luana in Prajituri

Se topeste untul intr-o cratita sau la micounde . Se zbrobesc cele 2 tipuri de biscuiti pana devine un fel de pudra. Se adauga untul peste biscuiti si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si...Citeste continuarea

Chec cu iaurt, lămâie și cireșe

Postat de: panacris in Prajituri

Ouăle, iaurtul, zahărul tos, zahărul vanilinat și untul topit se bat energic cu mixerul. După ce s-au înglobat ingredientele, se adaugă făina cernută, praful de budincă,...Citeste continuarea

Compot de cireșe a la Panacris

Postat de: panacris in Sirop / Compot

Cireșele se spală sub jet de apă rece, se curăță de codițe și frunze, apoi se așează în borcane curate și sterilizate <adică spălate cu apă feirbinte și detergent, apoi...Citeste continuarea

Cartofi noi la cuptor cu kaizer si...

Postat de: laura2002 in Mancaruri de legume

Se spala cartofii se taie cuburi si se pun la fiert cu putina sare. Kaizerul se caleste cu putin ulei se adauga piper si un virf de sare. Smintina se amestecata cu ouale, kaizerul si...Citeste continuarea

Chiftelute de pui imbulinate

Postat de: gurita_ta2005 in Pui

Se spala carnea si se taie bucati. Se da prin masina de tocat,impreuna cu ceapa verde,usturoiul. Se amesteca totul cu ouale batute bine,se adauga condimentele si painea se inmoaie in lapte...Citeste continuarea

Cotlete de porc cu cartofi si...

Postat de: nadea68 in Porc

Carnea sarata si piperata se pune intr-o tava de cuptor.Cartofii se curata,se taie in patru,zucchinele se spala si se taie in bucati mai mari si se pun impreuna cu carnea. Deasupra se presara...Citeste continuarea

Cartofi cu oregano

Postat de: Bunica in Mancaruri de post

Cartofii se spala,se curata de coaja sau se lasa cu coaja. Se spala bine si se pun intr-un castron. 2 linguri ulei de masline,sare,piper si oregano se amesteca intr-un bol. Acest amestec...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de legume

Postat de: Ela68 in Supe/Ciorbe

Legumele se spala, se curata si se taie cubulete, mai putin fasolea galbena pe care o taiem in trei si floarea de marar si telina verde pe care le punem intregi. La aceasta ciorba, mie imi plac...Citeste continuarea

Cartofi noi cu bacon, la cuptor

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Mancaruri cu carne

Spalam cartofii noi cu un burete, fara sa curatam coaja. Tapetam o tava cu hartie de copt si punem cartofii.  Bagam tava la cuptorul incins la 220 grade, pentru 40 minute. Adaugam...Citeste continuarea

Crema de vanilie

Postat de: loredanaaa in Prajituri

Faina se amesteca cu amidonul si zaharul.Galbenusurile se bat usor cu un sfert din lapte si se adauga peste compozitia din faina,amestecand bine. Laptele ramas se fierbe si se toarna putin...Citeste continuarea

Coaste de ied in sos de rosii la...

Postat de: rocsi_1612 in Oaie

Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-un bol punem vinul, sare, piper, boiaua de ardei, cimbrul, usturoiul pisat si feliile de lamaie....Citeste continuarea

Chifle dulci cu alune

Postat de: sasha in Dulciuri

Cernem faina si facem un cuib in mijloc in care punem 100 ml laptele caldut amestecat cu drojdia, lasam la dospit 15 minute, apoi adaugam  zaharul, ouale, restul de lapte, praful de copt si...Citeste continuarea

Ciorba de ied cu macris

Postat de: simona72 in Ciorbe

Daca fosolositi cap la ciorba acesta trebuie spalat foarte bine. Carnea pentru ciorba spalata si portionata o punem cu apa la fiert, avind grija sa nu umpleti oala pt a avea loc sa puneti si...Citeste continuarea

Ciorba de orez cu tacamuri de pui

Postat de: babi5 in Ciorbe

Intr-o cratita sau oala (eu am folosit una de 4 l) punem uleiul, apoi adaugam zarzavaturile, ceapa, ceapa verde si ardeiul spalate bine in prealabil si tocate marunt. Lasam sa se caleasca cca 10...Citeste continuarea

Cozonac cu cocă opărită

Postat de: elucubratiiculinare in Dulciuri

Într-un vas mai mare cernem făina cu sarea. Laptele se pune la fiert cu zahărul și se amestecă până se topește tot zahărul. Într-un castron mai mic amestecăm drojdia cu o...Citeste continuarea

Cornuri sarate cu branza - Reteta...

Postat de: gabrielacuisine in Aperitive / Garnituri

Cum se prepara Cornuri sarate cu branza - Reteta de aperitiv gustos Se face in primul rand maiaua, dintr-un pumn de faina si putin lapte caldut. Intai dizolvam drojdia cu laptele caldut apoi...Citeste continuarea

Chiftelute cu ghebe

Postat de: AnyCostescu in Mancaruri cu carne

Ghebele se toaca marunt si se pun intr-un bol.. Peste ghebe punem carnea tocata si amestecam bine. Se adauga un ou, usturoiul pisat,sare, piper si omogenizam bine. La sfarsit adaugam...Citeste continuarea

Chec "Inima"

Postat de: Creatsa in Prajituri

Prima data ne ocupam de blatul de cacao: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugam treptat lingura cu lingura zaharul si mixam pana...Citeste continuarea

Cheesecake spiralat cu ciocolata

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Se prepara destul de simplu insa e bine de lasat minim 6 ore la rece astfel ca ideal este sa rezistam tentatiei :)  Intr-un ibric topim untul si in el topim ciocolata. Luam de pe foc vasul...Citeste continuarea

Clatite cu crema de rubarba

Postat de: adnia in Prajituri

Din ingredientele pt aluat se fac obisnuitele clatite, pe care le stim cu totii. Pt. ca noua ne plac clatitele coapte bine, eu nu le-am lasat albe, ci le-am rumenit pe ambele parti. Dupa ce...Citeste continuarea

Ciorba acra cu cartofi si tarhon

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Carnea se spala si se taie cuburi. Se pun toate la fiert, Cand da in clocot se pune pasta de rosii si se condimenteaza cu sare. Cand sunt...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: ianculubita in Supe/Ciorbe

Punem la fiert intr-un vas legumele curatate,spalate,taiate,impreuna cu piepul de asemenea spalat,boabele de piper si sare;lasam la fiert incet,adunand spuma ce se formeaza; dupa ce totul este...Citeste continuarea

Chiftelute de pui cu sos de dovlecei

Postat de: sasha in Aperitive / Garnituri

Inmuiem painea in lapte, curatam ceapa si o dam pe razatoare, tocam mararul fin. Tocam carnea in masina, amestecam cu oul, painea stoarsa de lapte, mararul, ceapa, sare dupa gust si plicul cu...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: babi5 in Aperitive / Garnituri

Se toaca marunt, marunt  toate ingredientele : salamurile ,cascavalul(se rade ),ceapa, ardeiul cit se poate  de marunt . Intre timp separam ouale, albusul de galbenus  ,apoi se...Citeste continuarea

Cotlet de porc aromat

Postat de: Dea_Dea in Mancaruri cu carne

Se taie cotletul de porc felii si se pune in castron. Se pune sare, piper, praf de usturoi, maghiran, rozmarin, busuioc si se amesteca. La final se pune mustarul si coniacul si se amesteca...Citeste continuarea

Ciulama de pipote cu ciuperci

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri cu carne

Ceapa se taie feliute, morcovul si ardeiul gras le taiem cubulete. Pipotele se clatesc si se taie bucatele mai mici, la fel taiem si ciuperciile. Intr-un ceaun punem legumele la calit,...Citeste continuarea

Cod cu legume trase in tigaie si paste

Postat de: Alinutza80 in Peste

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Brocoli se opareste cca 5 min, apoi se scurge si se clateste cu apa rece. Ciupercile, ceapa si ardeiul se curata si se taie, apoi se...Citeste continuarea

Cataif cu branza

Postat de: doralinda72 in Aperitive / Garnituri

Bateti usor 3 oua si amestecati cu branzeturile si piperul. Deschideti cataiful cu mana si impartiti in cca 30-40 de portii, apoi acoperiti cu un prosop umed ca sa nu se usuce. In fiecare...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu cartofi noi

Postat de: aliliana in Ciorbe

Legumele au fost curatate, spalate si tocate. Carnea a fost spalata.  Se pune uleiul la incins in oala de ciorba. Cand incepe sa se infierbante uleiul adaugam ceapa alba, morcovul,...Citeste continuarea

Cotlet de porc cu sos de iaurt cu...

Postat de: Dea_Dea in Porc

Cotletul de porc se condimenteaza cu sare piper si praf de usturoi. Se pune la prajit in tigaie de teflon 4-5 min, pe fiecare parte, pana se rumeneste usor. Sosul: Iaurtul se amesteca cu...Citeste continuarea

Cartofi cu cotlet de porc si salata

Postat de: Dea_Dea in Porc

Cartofii se curata, se taie si se spala . Se pune uliul la incins si se prajesc, apoi se scot pe farfurie. Cotletul de porc se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se unge o...Citeste continuarea

Crema cu mascarpone , capsuni si...

Postat de: cris2711 in Dulciuri

Se curata capsunii, se taie codita si se taie in sferturi. Doi,trei se pun la o parte pentru decor. Restul de capsuni se mixeaza cu Blenderul pana se obtine un sos cremos in care se adauga 50...Citeste continuarea

Chec marmorat

Postat de: ionela2682 in Dulciuri

Intr-un castron se cerne faina cu praf de copt , bicarbonat de sodiu și sare . În alt castron se bat ouale cu zaharul si sarea pana se omogenizeaza . Se...Citeste continuarea

Ciorba cu cartofi noi

Postat de: dariadeea in Ciorbe

Se spala toate legumele, se toaca marunt, iar cartofii cuburi potrivite. Intr-o oala de 3 litri am pus uleiul si morcovul, telina, pastarnacul, ceapa la calit, dupa ce s-au inmuiat am pus si...Citeste continuarea

Ciocanele de pui cu praz si masline

Postat de: dariadeea in Pui

Mai intai am spalat ciocanele bine, le-am pus intr-o tigaie cu uleiul si untul sa se prajeasca cateva minute, dupa care am pus prazul si ceapa tocate marunt, ardeiul si morcovul rondele, usturoiul...Citeste continuarea

Capsune cu frisca la pahar

Postat de: caroline in Dulciuri

Se spala capsunele ,se inlatura coditele si se pun pe un servet curat. Optional se trece fiecare capsuna prin zahar pudra.Zic optional deoarece depinde de cit de dulci sunt capsunile. Intre...Citeste continuarea

Crap cu sos de rosii

Postat de: miha in Crap / Caras

Crapul se taie in bucati potrivite. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si cimbru. Bucatile de crap se stropesc cu ulei si se dau la frigider pentru cca jumatate de ora, dupa care se prajesc...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]