Chiftelute de dovlecei

de ianculubita in Mancaruri de legume, 6 Iun 2013 | 5344 vizualizari

 

Ca sa ramanen cu acelas gust de dovlecel,va recomand si aceste chiftelute;va garantez ca lasati chiftelutele cu carne deoparte!!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1morcov
  • 2oua
  • 3-4catei de usturoi
  • 4linguri pesmet
  • 2linguri branza telemea rasa
  • sare
  • piper
  • putin cimbru
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceiii curatati de coaja,rasi pe razatoarea cu ochiuri mici,la fel si morcovul,usturoiul bine pisat,verdeata tocata marunt,se amesteca cu restul ingredientelor,amestecam bine iar daca este prea moale,mai adaugam 1-2linguri pesmet;

formam chiftelute in palma,le trecem prin faina apoi la prajit in ulei mult;

le scoatem pe prosoape de hartie si le servim simple sau cu orice garnitura dorim.

TIPS-URI

1

dovleceiii,inainte de a fi amestecati cu restul ingredientelor,se storc foarte bine

2

daca nu reusim sa formam chiftelute in palme,nu exageram cu pesmetul,ci folosim lingura

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (17)

botcrina 1

06.06.2013, 15:24

ianculubita 1

06.06.2013, 15:32

Multumesc,chiar ca sunt bune!!!

Sim0na 1

06.06.2013, 15:51

De mult n-am mai mancat..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]