Varza fiarta la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 30 Mai 2020 | 2946 vizualizari

 

Varza romaneasca este o trufanda in piete. Tarabele sunt pline de varza si este pacat sa nu profitam. Ca atare am preparat pentru astazi o varza fiarta cu scaricica proaspata de porc la slow cookerul Crock-Pot.

 

INGREDIENTE

  • o varza mare
  • 1 kg. scaricica proaspata
  • 3 rosii mari+4 rosii mici
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de cimbru uscat.
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura de marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza fiarta la slow cooker Crock-Pot:

Pentru inceput am spalat scaricica, uscat cu servetele de bucatarie si portionat.

Intr-o tigaie incapatoare am pus uleiul la incins.

Bucatile de carne le-am pus in uleiul incins si le-am rumenit usor pe ambele parti.

Carnea rumenita se scoate intr-o farfurie.

Varza spalata am tocat-o cat am putut de fin .

In grasimea in care am rumenit carnea am pus varza si am inmuliat-o usor.

Rosiile spalate le-am taiat in cuburi mici.

Mararul spalat,tocat marunt l-am pus in varza si am amestecat pentru incorporarea lui.

Varza condimentata cu sare,puper si cimbru am transferat-o in vasul de la Crock-pot.

Am asezat un strat de varza ,unul de carne .

Deasupra am seazat frumos rosiile mici.

Am pornit "cioroiul"pe programul high pentru 2 ore.

Varza am servit-o cu mamaliga si ardei iute.

Sa va fie de folos!

 

 

 

 

TIPS-URI

1

Eu am lasat-o acra cat s-a acrit de la rosii.

2

Daca doriti puteti sa o acriti cu zeama de lamaie sau sa o frecati cu putina sare de lamaie inainte de a o pune la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza fiarta la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]