Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de corina241 in Cocktail, 18 Dec 2010 | 6792 vizualizari
La noi in oltenia se obisnuieste la taiatul porcului sa ne ''dregem'' cu o tuica fiarta....va invit si pe voi!
1
Bucataras incepator
Taguri: tuica, zahar, retete Cocktail
Pregatim un ibric in care punem tuica,zaharul si boabele de piper.
Lasam cateva minute pana la punctul de fierbere,apoi servim in cescute.
de bucatarasa 1
de simonacallas 2
de Tabita _ 4
giuliana 1
buna pe frigurile astea
MotanLaOale 1
buna tare tare
oana_pisicutza16 1
foarte buna pentru raceala
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:50
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
pe 07.11 la 12:06
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Rocsi
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!