Traistute cu legume

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 1 Mai 2013 | 3264 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat

  • 300 g faina
  • 2 linguri untura
  • 3 linguri apa rece
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 1/2 praf de copt
  • 3 linguri unt rece

umplutura

  • 300 g amestec mexican
  • 200 g ciuperci conserva

uns

  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Traistute cu legume:

Aluatul-Amestecam faina cu zaharul,sarea,praful de copt si il cernem intr-un vas.Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut putin,untura si lingurile de unt.Incepem sa framantam adaugand apa rece treptat pana devine un aluat omogen nelipicios. Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora.Intre timp pregatim legumele la fiert in apa si le lasam sa se raceasca foarte bine.Adaugam ciupercile si sarea dupa gust.

Scoatem aluatul de la frigider si il intindem intr-o foaie foarte subtire.

Decupam cercuri cu o farfurie si in mijloc adaugam cate o lingura de legume.

Unim capetele formand o traistuta pe care o legam cu frunze de ceapa verde sau ata de bucatarie.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le ungem cu galbenusul desfacut cu putin lapte.Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Eu le-am servit cu iaurt si ceapa verde desupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote