Tort Diplomat

de mishacki81 in Torturi, 15 Noi 2013 | 7732 vizualizari

 

as vrea sa va prezint un tort care le place nepoteilor mei,Gabriel si Anamaria si pe care il fac de fiecare data cand am ocazia.

 

INGREDIENTE

  • -5 plicuri gelatina
  • -1 compot ananas
  • -1 L frisca HULALA
  • -1 cutie smantana
  • -4 oua
  • -250 gr zahar (o cana)
  • -250 gr lapte(o cana)
  • -fructe (kivi,ananas,portocale,banana,fructe de padure,etc)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat:

1--Cele cinci plicuri de gelatina se pun la inmuiat cu un pic de apa,apoi se pune zeama de la compotul de ananas si se da la foc pana se topeste gelatina dar nu se da in clocot, apoi se da la rece pana se poate tine degetul in ea.

2--frisca si smantana se iau si se amesteca si se face din ea o frisca.

3--cele 4 oua+250 gr zahar+250 gr lapte  se pun la foc mic si se lasa pana se face ca o ciulama.apoi se da la rece pana se poate tine degetul in ea.

4--acum toate cele  3  compozitii se amesteca.se ia o forma (de tort,de chec)s-au ce aveti prin casa se tapeteaza cu folie de bucatarie si se pun straturi de fructe cu compozitia iesita.

Se da la rece minim 4-5 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]