Tocaniță Westmalle

de Satisfyyourcravings in Vita, 26 Mar 2014 | 5902 vizualizari

 

O tocaniță cu un gust deosebit și carne fragedă.

 

INGREDIENTE

  • 700 grame mușchi vită, tăiat cuburi mari
  • 125 grame bacon
  • 2 linguri făină
  • 2 morcovi
  • 1 cutie roșii în bulion
  • 500 ml supă de vită
  • 1 sticlă de bere Westmalle
  • sare/piper
  • 2 căței de usturoi
  • 1 ceapă mare
  • 1 frunză dafin
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocaniță Westmalle:

Carnea se usucă cu ajutorul unui prosop. 

Baconul se prăjește fără ulei, până devine crocant. Se scoate pe un prosop de hârtie. 

În tigaia în care a fost prăjit baconul, prăjim carnea pe toate bucățile până devine maronie. Se scoate pe o farfurie. Se adaugă morcovii și ceapa, în tigaie, și se gătesc până se înmoaie. Se adaugă baconul și carnea de vită peste morcovi și ceapă și se acoperă cu făină. Se amestecă având grijă ca totul sa fie acoperit de făină. Se adaugă berea, supa, usturoiul, roșiile, dafinul, sare și piper. Se acoperă și se lasă să fiarbă la foc mic 3 ore. În ultimele 30 de minute se îndepărtează capacul pentru a obține un sos onctuos. 

Se poate servi cu orez cu turmenic. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocaniță Westmalle" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

laura_n 1

26.03.2014, 17:38

senzationala! sper sa reusesc sa o incerc si eu

Rocsi 1

26.03.2014, 19:30

Wawww ce bunatate

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ossobuco con gremolata