Tocanita de iepure

de pity19 in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2014 | 11429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure cu os taiata marunt ( 500-600 gr )
  • 4 cartofi
  • 300-400 gr fasole galbena
  • 1 ardei galben
  • 1 bucata carnat de porc afumat
  • o rosie
  • sare , piper , vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure:

Incepem cu clatirea legumelor ;

Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ;

Ardeiul il tocam marunt ;

Carnatul il taiem feliute ;

Rosia o taiem in doua si feliute ;

Fasolea o clatim bine ; Rupem coziile si rupem din nou in 3 fiecare ;

Carnea de iepure o clatim , taiem bucatele medii ; Punem intr-o oala carnea peste care adaugam cca 2-3 litri de apa si dam la fiert la foc potrivit cca 60 de minute ; Adaugam fasolea ; Cand aceasta a fiert adaugam cartofii ;

Facem prajeala din : Carnat , ardei , rosie si putin ulei . Dam la incins o tigaie cu cca 1 lingura de ulei , punem carnatul si legumele la prajit , amestecam continuu , lasam aprox 5-10 minute dupa care turnam in oala ;

Lasam pana cand cartofii si ardeiul sunt fierte ; Cand acestea au fiert , condimentam cu sare  , piper  , vegeta ( dupa gust ) mai lasam putin si luam de pe foc!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure cu legume