Tocanita de cartofi cu ceapa verde

de Constelatialeu in Porc, 4 Oct 2013 | 14304 vizualizari

 

Imi plac tocanitele care au multa ceapa dar si carnita.Azi am prestat,ca alta idee n-am avut,niste tocanita.Avand in vedere ca achizitionasem de la mama din gradina niste ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 g carne de porc
  • 1 kg cartofi
  • 25 de cepe verzi
  • 5 ardei rosii
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ceapa verde:

Carnea o taiem bucatele si o prajim.Ceapa o taiem marunt,ardeiul cubulete.Dupa ce scoatem carnea deja prajita,adaugam in cratita in care am prajit carnea,ceapa si ardeiul si le calim.Cand s-au inmuiat suficient,adaugam bulionul ,cartofii si o cana cu apa,saram si piperam dupa gust.Dam cratita la cuptor cca 1 ora,dupa o ora adaugam si carnea si mai lasam cca 30 min.

TIPS-URI

1

cand prajim carnea presaram un pic de sare

2

la fel si cand calim ceapa adaugam un pic de sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

04.10.2013, 21:38

O tocanita ce nu se poate refuza

Lia_ 1

05.10.2013, 22:56

"ie ecelenta" cu porcusor

Sim0na 1

07.10.2013, 11:32

O bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brassoi Apropecsenye (friptura brasoveana )