Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită

de hany30 in Vita, 11 Noi 2015 | 8074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapă mare, tocat
  • 1 morcov mare, tocat
  • 1 tulpină de țelină, feliată
  • 500g carne slabă de vită, tocată
  • 1 lingură piure de tomate
  • 400g de roșii tocate, din conservă
  • 450g de cartofi dulci, fără coajă, tăiați în bucăți mari
  • câteva crenguțe de cimbru
  • 1 frunză de dafin
  • 1 mână de pătrunjel, tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită:

  • Încinge uleiul într-o cratiță mare, adaugă ceapa, morcovul și țelina și sotează-le 10 minute, până se înmoaie. Adaugă carnea și las-o pe foc până se rumenește uniform.
  • Adaugă piureul de roșii, amestecă,roșiile, cartofii dulci, ierburile aromate și 1 cană cu apă. Asezonează și fierbe la foc mic 40-50 de minute, până se înmoaie cartofii, amestecând de câteva ori pentru a se pătrunde uniform. Îndepărtează frunza de dafin, presară pătrunjelul tocat .
  • Pofta Buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de cartofi dulci și carne tocată de vită" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tuslama