Toba de pasare

de Bucataras Diana in Curcan, 6 Ian 2017 | 6187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • 1 piept de pui, (dupa dezosare au ramas circa 1,2 kg carne)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • busuioc
  • cca. o capatana de usturoi
  • 40-50 g gelatina pudra
  • punga pentru friptura
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toba de pasare:

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine. Punem compozitia intr-o punga pentru friptura, o legam la gura si o asezam intr-o tava de cozonac. Dam la cuptorul preincalzit, la  foc mediu, pentru circa 45-50 de minute. Scoatem tava din cuptor si asezam peste “toba” un tocator ingust de lemn cu o greutate deasupra. Asteptam sa se raceasca in tava apoi o dam la frigider pana a doua zi, cand o putem portiona. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Toba de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]