Tartine cu somon

de susu in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2010 | 4957 vizualizari

 

Un pate fin pe care eu il servesc rece cu paine prajita

 

INGREDIENTE

  • 125 grame somon afumat
  • 50 grame margarina la temperatura camerei  sau unt
  • 75 grame smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu somon:

Se curata somonul de oase si piele. Se faramiteaza. Se amesteca cu margarina moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul  si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Cine doreste poate sa puna mai multa smantana . De preferat este sa folositi ingredientele si in functie de gustul fiecaruia.(eu gust dupa ce adaug ingredientele din reteta si daca vreau mai pot pune in plus)

Se da la frigider cateva ore.Se orneaza cu creveti si se serveste cu paine toast.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu somon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza