Tartine cu icre rosii

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2012 | 8706 vizualizari

 

In noaptea de Revelion este traditie sa mananci boabe...de struguri, icre, etc...
Cate boabe mananci, atatia bani vei avea in anul viitor.
Asa ca am cumparat niste icre rosii.
Todeauna icrele rosii ,dau o tenta festiva meselor noastre!Sint de mare efect si imi plac sa le am la tot felul de mese festive.
Icrele imi plac, dar pestele mai putin...

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de franzela ( bagheta)
  • 70 g unt
  • 50 g icre rosii
  • 1/2 ceapa rosie
  • 20 g masline negre fara samburi
  • 2 felii lamaie
  • frunze partunjel verde
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu icre rosii:

Pregatim painea,o taiem patratele sau ii decupam miezul cu forme .

Dam bucatile la cuptor pana se usuca usor.

Le ungem cu unt, peste care vom pune cate un varf de cutit de icre rosii.

Taiem ceapa marunt si o presaram peste feliutele cu icre.

Ornam fiecare felie cu bucati de lamaie, masline feliate si frunze de patrunjel verde.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

A fost aperitivul care s-a consumat primul... a disparut urgent din farfurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu icre rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]