Taitei de casa

de mihaelam90 in Paste, 2 Feb 2014 | 4468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 2 linguri de ulei
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Se bat ouale si se amesteca cu faina, uleiul si sarea pana ce se formeaza un aluat omogen.

Se intind foile si se taie in fasii de cca 5 cm latime, dupa care se pun una peste alta presarind faina si se taie feliute subtiri.

Se aseaza pe un ziar peste care se preseaza faina pentru a se desface usor, si se lasa la uscat.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi la ciorba de gaina sau daca sunt taiati mai lati pot fi folositi ca si paste tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa