Supa rosie de vitel

de rena in Supe, 5 Noi 2013 | 3658 vizualizari

 

O supa buna si usoara pentru zile grele de iarna in Romania

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de vita
  • 2 morcovi mari taiati rodele
  • o legatura de telina
  • o lingura de bulion
  • ulei,
  • sare,
  • piper
  • o cescuta mica de orez sau paste micute la marime
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rosie de vitel:

Taiem carnea bucati micute si le punem in oala, asteptam sa fiarba pina la jumatate carnea apoi punem morcovul, telina, uleiul ,sarea, piperul si bulionul. Dupa ce s-au fiert toate punem si orezul sau paste micute la marime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rosie de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vita, cu galuste de gris