Supa japoneza cu taitei Soba, tofu, alge si miso

de Satisfyyourcravings in Supe, 8 Sep 2018 | 4720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite cu varf de pasta miso alba (pasta din soia fermentata)
  • 1 mana alge uscate
  • 4 fire ceapa verde
  • 160 grame bok choy (spanac asiatic)
  • 160 de grame ciuperci (eu am folosit ciuperci Shiitake si Shimeji albe proaspete)
  • 200 grame tofu moale (silken)
  • 125 grame taitei Soba
  • 1 lime
  • 1 lingura ulei picant sau sos picant
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa japoneza cu taitei Soba, tofu, alge si miso:

Algele se rup in bucati daca este nevoie si se adauga, impreuna cu 1.2 litri de apa si pasta de miso, intr-o oala pentru supa, la foc mediu. 

Se taie ceapa rondele si bok choy in bucati mici. Se adauga in supa impreuna cu ciupercile si tofu taiat cuburi. Se lasa la fiert 5 minute. 

Taiteii se fierb separat, confrom instructiunilor de pe ambalaj, apoi se adauga in supa, impreuna cu sucul de lime. 

Se serveste imediat cu ulei picant sau sos picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa japoneza cu taitei Soba, tofu, alge si miso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca din tofu uscat