Reteta de chiftele de dovlecei cu morcov si tofu afumat

de Catalina L in Mancaruri de post, 22 Mar 2024 | 2290 vizualizari

 

 Reteta cu tofu buna in perioada de post.
Am cumparat tofu afumat, da gust, au iesit foarte bune.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/chiftele-de-dovlecei-cu-morcov-si-tofu.html

Pentru Reteta de chiftele de dovlecei cu morcov si tofu afumat sunt necesare ingredientele urmatoare: dovlecei, morcovi, ceapa, usturoi, faina de chia, tofu.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Reteta de chiftele de dovlecei cu morcov si tofu afumat
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri faina de chia
  • 40 gr de tofu afumat
  • ierburi de Provence
  • sare, piper
  • ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de chiftele de dovlecei cu morcov si tofu afumat:

Iata cum se prepara Reteta de chiftele de dovlecei cu morcov si tofu afumat

Curatati legumele, taiati-le bucati mici si mixati-le bine impreuna cu branza tofu.

Adaugati faina de chia, ierburile, sare si piper si amestecati bine.

Formati chiftelele si prajiti-le in uleiul incins.

Rumeniti-le bine inante de a le intoarce.

Serviti-le simple reci sau calde sau cu o salata de spanac proaspat ca mine.

Excelente!

Vezi si reteta de Chiftelute din legume la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de chiftele de dovlecei cu morcov si tofu afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu varza dulce (de post)