Supa de spanac de post

de Veronica22 in Supe, 25 Feb 2015 | 4211 vizualizari

 

Pregatit in orice mod mie imi place foarte mult spanacul.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac de post:

Spanacul se curata si se spala bine in cateva randuri de apa daca este mai marunt,sau frunza cu frunza sub jet de apa pentru a inlatura orice urma de nisip sau pamant.

Punem intr-un vas apa la fiert in care adaugam o lingura de sare.Cand apa clocoteste adaugam spanacul si-l lasam sa fiarba in clocot 1-3 min.

Scurgem spanacul si cand s-a racorit il vom toca cu cutitul.

Calim o ceapa tocata marunt in ulei,adaugam faina,amestecam repede sa nu ramana cocoloase.Spanacul tocat se adauga si el si apoi vom completa cu apa rece amestecand putin pentru a desface bine faina.

Lasam sa fiarba 5-6 min,adaugam sare dupa gust si usturoiul pisat.

La final vom adauga mararul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]