Suberec

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 18480 vizualizari

 

O reteta tipica regiunii in care locuiesc!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1 cana apa
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • 2-3 lg ulei
  • faina
  • Pentru umplutura
  • carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberec:

Mai intai preparam aluatul din ingredientele de mai sus ,framantam cat sa iasa un aluat potrivit de tare

-calim ceapa in cateva linguri de ulei dupa care adaugam si carnea si tinem pana scade lichidul care-l va lasa,saram si piperam

-aluatul il portionam in opt bucati pe care le vom intinde in foaie subtire,punem compozitia de carne in fiecare si formam niste portofele ale caror capete le vom apasa cu furculita, daca nu avem rotita zimtata

-se prajesc pe ambele parti in ulei incins

Daca ti-a placut reteta noastra "Suberec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

retetepersane 1

04.11.2010, 21:01

Felicitari, arata delicios!!

onuta 1

04.11.2010, 22:48

pansy1 1

04.11.2010, 22:59

eu am invatat sa fac aceasta placinta de la gazda mea tataroica de la mare.reteta originala e fara praf de copt si fara ulei.ea punea totusi o lumatate de cub de drojdie la 1 kg de faina,sare si apa calduta.cat despre umplutura,reteta fiind de provenienta musulmana se umple cu carne de pui,vaca sau oaie condimentata neaparat si cu menta,sau telemea de oaie.iar uleiul trebuie sa fie foarte incins. ca ele sa se umfle.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]