Cascaval pane

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2013 | 5094 vizualizari

 

Cascaval pane mananca si mofturiciul meu,Matei.

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 250 ml.ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Intr-o tigaie punem la incins uleiul.

Ouale se bat intr-un castron.

Cascavalul taiat felii se da prin faina,ou,faina,ou si pesmet.

Se pun feliile de cascaval in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti.

Cand sunt frumos rumenite se scot pe un servetel absorbant.

Se servesc alaturi de legume proaspete sau garnitura de cartofi.

 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins,dar sa nu fumege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Lavinia 1

08.10.2013, 10:42

super delicios

- Andreea - 1

08.10.2013, 11:01

Foarte bun

Reteta-Video 1

08.10.2013, 12:26

Arata excelent!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati