Steluta alb/negru

de ionela2682 in Dulciuri, 18 Feb 2013 | 4730 vizualizari

 

.....su mai bine zis maro!!Hi ,hi ,hi......Pornind de la reteta de baza a cupcake-surilor a rezultat asa ceva!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar granulat
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 cana iaurt
  • 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cu varf cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Steluta alb/negru:

-faina ,praful de copt,sarea,zaharul,iaurutl,untul,ouale se pun intr-un bol

-se mixeaza bine

-se imparte compozitia in doua parti gale,in prima vom adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie

-turnam in tava compozitia de cacao dupa care ,cu grija,turnam uniform pe intreaga suprafata compozitia de vanilie

-coacem la temperatura medie pana trece testul scobitorii

-dupa ce s-a racit rasturnam pe un platou,pudram marginile cu zahar farin iar in mijloc am adaugat ciocolata topita la baie de aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Steluta alb/negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Craciunita (prajitura cu mac si nuca de cocos)