Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 1 Mai 2014 | 21958 vizualizari

 

Spanacul de obicei il fac cu lapte dar am zis sa l incerc si cu smanatana.e bunnnnn....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac proaspat
  • 2 linguri faina alba
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper
  • 3 linguri de ulei
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri:

Spanacul se curata si se spala in apa rece.Se pune pe foc apa la fiert in care punem sare si oparim spanacul.Cand spanacul este fiert se scoate in strecura si se lasa sa se scurga de apa ,apoi se toaca marunt.Intr-o tigaie se incinge 3 linguri de ulei se pun 2 linguri faina alba si se lasa sa se caleasca putin,se adauga usturoiul tocat marunt ,apoi spanacul tocat,se amesteca si se adauga smantana in fir subtire.Se amesteca pana se omogenizeaza.Se potriveste de sare si piper.

Intr-o alta tigaie se incinge uleiul si se prajesc ouale ochiuri.

Se serveste spanacul alaturi de oua ochiuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac scazut cu smantana si oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (6)

marcela1979 1

01.05.2014, 16:36

Multumesc!

Merisor 1

01.05.2014, 18:34

Foarte bun! Si noi tot cu ochiuri il servim

MotanLaOale 1

02.05.2014, 00:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut