Spanac cu oua

de MonaMimi in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 3799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg spanac proaspat
  • 300 ml lapte
  • 50-100 ml apa
  • 200 ml smantana
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • patrunjel verde tocat

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu oua:

Spalam spanacul si il punem la oparit in apa clocotita cu sare pentru 2-3 minute, apoi lasam la scuts si racit. Tocam marunt ceapa si usturoiul si punem la calit in putin ulei sau unt, adaugam spanacul tocat, apa si laptele. Condimentam si lasam sa fiarba bine. Cand este aproape gata adaugam smantana, patrunjelul si mai lasam putin la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]