Oua umplute

de lavinia24 in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 8114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • maioneza de casa
  • 150-200 g pate cu cascaval
  • 2-3 lingurite mustar
  • sare,piper
  • patrunjel pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb tari 15 min,se spala in apa rece si se curata de coaja.Se taie in jumatati si se pastreaza galbenusurile intr-un castron. Maioneza se face dintr-un galbenus fiert si unul crud,o lingurita de mustar,putina zeama de lamaie si ulei cat cuprinde.Galbenusurile se paseaza impreuna cu pateul,se adauga sare,piper si 2 linguri de maioneza.Albusurile se umplu cu aceasta compozitie si se orneaza cu maioneza si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute