Spanac cu ochiuri de ou la capac

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 23 Apr 2013 | 7950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac (proaspat sau congelat)
  • 1 cana lapte
  • ulei
  • usturoi
  • 3 linguri faina
  • sare
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri de ou la capac:

- Pregatim spanacul Daca folosim spanac proaspat, il alegem si il fierbem cca 5-7 minute. Strecuram si tocam cu cutitul marunt.Eu am folosit congelat.

- Intr-o cratita punem ulei cu ustutoi pisat la calit putin si adaugam faina. Lasam putin sa se prajeasca si adauagm laptele rece, amestecand cu un tel. Lasam sa fiarba , amestecand mereu, cu grija sa nu se prinda de fund. Adaugam sare. Spre final spargem ouale in cratitaa si acoperim cuc apacul. Lasam sa fiarba asa cca 5-7 minute, pana ouale se incheaga, dar s anu fie prea tari.Atentie sa fie focul ff mic si sa nu amestecam in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri de ou la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac