Spaghete bolognese

de kamy in Spaghete, 2 Mai 2011 | 12201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata
  • 1 plic sos ptr spaghete bolognese
  • 1 pachet spaghete
  • cimbru
  • ketchup(facultativ)
  • parmezam(facultativ)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete bolognese:

   Peste carnea tocata punem apa sa o acopere,sare,piper,putin cimbru si o lasam sa fiarba pana scade bine,isi lasa grasime si se caleste putin.La inceput amestecam bine sa se desfaca.

Spaghetele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe plic.

Cand carnea e bine fiarta si putin calita,adaugam sosul pregatit dupa instructiunile de pe plic si lasam sa mai fiarba putin amestecand continuu.

Intr-o farfurie punem spaghete,sosul de carne peste,putin cimbru,ketchup daca vrem si radem parmezam.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

eu nu mai pun ketchup ca nu-i nevoie

2

parmezam pun dar nu am avut

3

de obicei fac fara ajutorul"plicului"spaghetele bolognese,dar din lipsa de timp m-am folosit de el si am ramas placut surprinsa de gust.Are E-uri dar rar merge.

4

nu calesc carnea direct in ulei,ca nu ne place sa mancam gras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete bolognese" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]