Sote de pui cu ciuperci

de ela in Pui, 21 Mar 2012 | 8870 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui dezosat
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr sunculita taraneasca
  • 2 borcane ciuperci taiate
  • 600 gr cartofi
  • 150 ml vin alb
  • 700 ml supa de pui
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • patrunjel pentru ornat
  • verdeturi italiene
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pui cu ciuperci:

Ciupercile le scurgem de apa si le punem in putin ulei,apa,sare si piper si le lasam pe foc pana se inmoaie,completand cu apa cand mai este nevoie,sa fie tot timpul lichid peste ele.

Taiem pieptul de pui bucati mai mici si il prajim in ulei si unt pana se rumeneste putin.Scoatem carnea si o pastram la cald.

Ceapa o taiem rondele.Taiem fasii si sunculita.Cartofii ii curatam si ii taiem cubulete.

Punem totul in tigaia in care am prajit carnea si lasam cateva minute pana se rumeneste totul,apoi adaugam vinul si supa si mai fierbem 10minute.Adaugam ciupercile si smantana amestecata cu faina si putina apa,condimentam cu cimbru,sare si piper si verdeturi italiene si lasam pe foc pana se inmoaie bine carnea.Presaram deasupra patrunjel tocat.

Servim cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]