Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

de Ela68 in Sosuri, 29 Apr 2013 | 14625 vizualizari

 

De-a lungul timpului am tot experimentat fel de fel de sosuri. Cel mai mult mi-a placut acesta, de usturoi cu iaurt si patrunjel si cel de rosii coapte, pe care-l voi prezenta cat de curand.
Este foarte simplu de preparat si poate fi servit alaturi de carne la gratar, snitele sau chiar legume fierte la abur. De data aceasta l-am servit cu bastonase de file de crap.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 catei de usturoi
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1/2 lingurita otet de mere
  • 1 varf lingurita de miere
  • 1 legatura de patrunjel (uneori inlocuiesc cu busuioc)
  • 250 gr iaurt (de preferat iaurtul consistent, bine legat )
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel:

Se pun in blender toate ingredientele inafara de iaurt si se mixeaza pana devine ca o crema. Adaugam iaurtul si gata sosul. Mai simplu de-atat nu se poate.

TIPS-URI

1

patrunjelul poate fi inlocuit cu busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (25)

Sim0na 1

30.04.2013, 10:05

Un sosulet delicios! Trebuie sa-l incerc si eu!

mena29 1

30.04.2013, 13:44

marcela1979 1

06.05.2013, 10:32

excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]