Sos Bechamel

de mihaelaM in Sosuri, 12 Oct 2013 | 8595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 5 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Bechamel:

Topim untul la foc micut,apoi adaugam faina putin cate putin si amestecam bine cu un tel.

Dupa ce am amestecat faina adaugam si lapte la fel ca si faina,putin cate putin mestecand continuu.

Dupa ce am adaugat si tot laptele mai lasam 1 minut la fiert insa mestecam continuu.

Dupa ce stigem focul adaugam sarea si piperul dupa gust dupa care putem sa-l folosim pt ce avem nevoie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

Prăjitura cu biscuiți și cremă de vanilie - Deliciu fin și cremos

pe 03.04 la 10:08

Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromat

pe 03.04 la 10:02

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel